Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amanda25aa

stosunek przerywany / śluz płodowy

Polecane posty

Gość Amanda25aa

Kochałam się z mężem w dni płodne bez zabezpieczenia, był to stosunek przerywany. W tych dniach miałam śluz płodny, prawdopodobnie był to dzień owulacji. Uprawialiśmy seks 3 dni po 3-4 razy każdy przerywany, po każdym stosunku uprawialiśmy seks oralny i przechodziliśmy do normalnego. Jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąże? Dodam, że cykle mam nieregularne 30-32 dni, a @ mam dostać 9.02. Pozdrawiam, proszę o odpowiedzi.

Gość ja na przerywanym
jechałam 10 lat:D Wpadki nie było,a w ciążę zaszłam jak sobie zaplanowaliśmy:) Dla mnie ta metoda jest spoko,ale trzeba ufać facetowi.I nie może być to gówniarz,który nie wie czy zdążył czy nie. Moim zdaniem ciąża niemożliwa:)

Gość dwedwdwd
Przerywany był po przerywanym? Jeśli tak, to trochę zmienia postać rzeczy.

Gość wiem jejku
Kto mi doradzi? pocieszy? kiedy starałam się o synka brak miesiączki był dla mnie zbawieniem, ale teraz jestem przerażona. Z mężem kochamy się zawsze z zabezpieczeniem zdarzyło się w tym miesiącu raz, że doszło do stosunku , ale kilkuminutowego bez zabezpieczenia, ale też i bez wytrysku, na samym początku. Powinnam była dostać okres około 20 stycznia nie dostałam, zrobiłam kilka dni temu test ale wyszedł negatywny. Myślicie, że duża jest szansa, że jestem w ciąży? kiedy zrobić test by był wiarygodny? Poprzednim razem o dziecko starałam się 3 miesiące a tym razem zaszłabym w ciąże ot tak od razu za pierwszym razem? i to nieskończonym? (Mam zapalenie dziąseł, dwa razy robili prześwietlenie, miałam też jakieś ostatnio zatruci? czy to może być przyczyną, że okresu nie mam?) Pomóżcie? Mam rocznego synka jakbym była w ciąży to bym się wykończyła z jednym ledwo daję radę

Gość Amanda25aa
Stosunek przerywany, odczekaliśmy chwile we mnie ( po " umyciu" członka ) i dalej kochaliśmy się do orgazmu, mojego a później , gdy on kończył wychodził szybko ze mnie. nie wiem co o tym myśleć? myślicie, że jakieś szanse są? miałam w tym dniu strasznie dużo sluzu i ból jajników.

Gość ja na przerywanym
To Ty chcesz być w tej ciąży skoro pytasz czy są szasne???

Gość wiem jejku
ratunku bo zwariuję

stosunek przerywany to zadna forma antykoncepcji , czyli wychodzi na to, ze mozesz byc w ciazy.

Gość grdge
"śluz płodowy"? :/:/

Gość wiem jejku
wiem dlatego nigdy tej "metody nie stosowałam" to był praz trwający minutę...

Gość dwedwdwd
Właśnie, chodzi o "szanse" czy "ryzyko"? "Wiem jejku" wg mnie nie na ryzyka ciąży u ciebie, zresztą test ci to wykazał. Stan zapalny wyjaśnia opóźnienie krwawienia. Amanda, ty to lepiej zapytaj męża co on sądzi.

Gość Amanda25aa
mąż mówił, że zdarzył, ale mam dziwne przeczucie:) dziękuję w każdym bądź razie za odpowiedzi, chciałam zapytać i poradzić się kobiet które były w podobnej sytuacji :) dziecko jeżeli by było to bym nie płakała, ale na taką planowaną ciąże za wcześnie - nie mamy odwagi :)

Gość Amanda25aa
są tu jakieś kobiety, które własnie tak zaszły w ciąże? :)

Gość hddtghhj
Jesli uprawialiscie stosunek przerywany jeden po drugim to ciaza jest mozliwa jak najbardziej

Gość tez bym chciała
mec orgazm pochwowy... ale mam tylko lechtaczkowy... :(

Gość dwedwdwd
Ja w taki sposób nigdy nie zaszłam w ciążę, a gdy mój mąż mówił że zdążył, to zdążył. :D

Gość Amanda25aa
do też bym chciała to zależy od techniki mężczyzny i od tego jak kobiecy punkt G jest usadowiony . ja też mam bardzo często orgazm łechtaczkowy, nad dopochwowym mąż musi się trochę bardziej postarać. porozmawiaj o tym z partnerem, pomyślcie razem o możliwym urozmaiceniu stosunku:) pozdrawiam :)

Gość Amanda25aa
a co z plemnikami znajdującymi się w męskim członku po wcześniejszym stosunku?

Gość Amanda25aa
dwedwdwd podziwiam :D ja co miesiąc zastanawiałabym się czy jestem w ciązy hehe :) ale tak serio, to chciałabym mieć dzidziusia, ale wiadomo cholernie się boję.

Gość tez bym chciała
a jakie to jest uczucie orgazm pochwowy? jest lepszy niz łechtaczkowy?