Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olka88

Ktos ze Szwecji umie mi pomoc/doradzic?

Polecane posty

Gość Olka88

Mieszkam w szwecji na stale . Mam problem . Mam 21 lat , nigdzie nie moge znalesc stalej pracy, tyle co dorwalam sprzatanie na czarno ale za duzo nie zarabiam. Razem z chlopakiem mieszkamy u moich rodzicow , tzn mamy i jej meza. Moj chlopak ma stale dochody, ale bardzo ciezko w mojej miejscowosci o mnieszkanie.juz3lata stoimy w kolejce:/ moj ojczym pije , pocial nam kable od tv, niszczy imne nasze rzeczy wyzywa i ciagle chce wiecej pieniedzy. Moja mama nic z tego nie robi, sama mi jeszcze dokopuje a uwaza sie za nie wiadomo jaka matke bo zabrala nas tu:/ teraz chce mnie wyrzucic z domu dlatego ze nienawidze tego alkoholika.bo wzywam na niego policje,raz mnie pobil ale wycofalam oskarzenie bo grozili mi ze mnie z domu wyrzuca a mialam 17lat.i teraz mam pytanie. Co ja moge zrobic?gdzie isc?czy otrzymamy jakas pomoc z mieszkaniem?nawet z drugiej reki ciezko jest dostac .co moge zrobic?pomocy!!

Gość jgjtgjgajmj
przyjedź do polski tu znajdziesz prace

Gość nic nie ma za darmo
panstwo szweckie nie ma obowiazku jakkolwiek Ci pomoc. nie jestes ich obywatelem. Z waszej wlasnej woli sie tam znalezliscie. musicie sobie poradzic samemu. szukaj, probuj.