Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejhjfdjbsfdsj

Napisał do mnie były. Co mu odpowiedzieć?

Polecane posty

Gość ejhjfdjbsfdsj

Nasza relacja była dość zagmatwana, były próby powrotów itd. W końcu 3 tygodnie temu skończyło się "znowu", od tego czasu nie rozmawiamy, on kogoś wtedy poznał (ale nie wiem czy to aktualne). Napisał do mnie wczoraj, że w domu brat znalazł coś mojego (ten brat potem do mnie również napisał). Zastanawiam się co odpowiedzieć. Po prostu "Ok, dzięki za info" czy dodać jeszcze, żeby odesłali mi to pocztą? Jak myślicie?

Gość ejhjfdjbsfdsj
Nic z tych rzeczy :D

Gość ejhjfdjbsfdsj
Biega o to, że to "ostatnie rozstanie" bardzo przeżyłam, pousuwałam go zewsząd, wcześniej tylko napisałam jakąświadomość, że życzęmu wszystkiego dobrego itd, no i teraz staram sięzapomnieć. Trochęmi nie na rękę, że sięteraz odezwał. Obudziła sięjakaśtam nadzieja, ale zapewne bezpodstawnie i bez sensu. Nie chcęwięc nic, ale nie chcęnie odpowiadać, bo wydaje mi sięto niegrzeczne. Chcęnapisać cośniezobowiązującego do dalszej rozmowy... chyba dobrze? Jak myślisz?

Gość ejhjfdjbsfdsj
Chciałabym żebyśmy znowu byli razem, ale wiem, że to sięnie wydarzy, a nawet jeśli cośmiałoby siękroićto wiem, że to zły pomysł. Jestem przygotowana na to, że do niego napiszę, on potem zapyta co u mnie, i tyle. Powiedział mi te 3 tygodnie temu, że nie będziemy razem, i jużsięz tym pogodziłam

Gość ejhjfdjbsfdsj
Pieprzone spacje na tej Kafeterii :S

to w koncu sie pogodzilas czy chcesz znow byc razem? nie mozna miec ciastka i zjesc ciastka, wykonczysz sie jak bedziesz tak sie miotac skoro skonczyliscie znajomosc, ktorys juz raz, to zamknij te furtke i nie zastanawiaj sie co jest grzeczne a co jest niegrzeczne jesli to "cos" jest ci potrzebne to napisz "ok, przyslij mi to poczta, pozdrawiam", jesli nie jest ci potrzebne to olej i nie odpisuj nic

Gość 3 tygodnie to bardzo mało
i nie wciskaj kitu że sie z tym pogodziłaś napisz ok wyślij pocztą o ile to cos ważnego serio a jeśli to jakas głupota to nic nie pisz :/

Gość 3 tygodnie to bardzo mało
łoj zawsze szczery mnie uprzedził... :P

napisz zupełnie bez emocji "ok, dzięki, daj znac kiedy moge po to wpaśc, ewentualnie odeślij mi pocztą" w ten sposób zostawisz mu wybór czy chce cię zobaczyc czy nie i nie będziesz się głowic, że wykazujesz za dużo inicjatywy jeśli będzie chciał, żebys po to przyszła to też nie będzie to zaskoczenie (że on wpadnie kiedyś w przyszłym tygodniu a ty będziesz siedziała jak na szpilkach) a ty idąc do niego a) będziesz ładnie wyglądac bez tłumaczenia się dlaczego (bo na przykład będziesz akurat szła na spotkanie z kims innym abo imprezę i wpadniesz 'po drodze') b) będziesz kontrolowac czy chcesz wejśc (jesli cię zaprosi do środka) i kiedy wyjdziesz

Gość ejhjfdjbsfdsj
Ciężko mi ocenićczy ta rzecz jest dla mnie ważna czy nie. Tzn wcześniej chciałam jąodzyskać i gadałam z tym bratem, który to rzekomo zgubił, no a teraz sięcudownie odnalazło.

ale pierdolisz glupoty nic nie odpisuj, nie gadaj ani z bratem ani z ciotka ani babcia tylko idz na spacer zamiast myslec o bylym

Gość ejhjfdjbsfdsj
Aha, i jeszcze kolejny hit, ja z kolei mam cośtego brata, i on koniecznie chce to odzyskać. Napisał mi, że odda mi to moje jak ja oddam jego. Ja pierdolę, przedszkole :D

Gość ejhjfdjbsfdsj
A ja uważam - dobrze piszesz, ale nie chcęgo widziećszczerze mówiąc. To rozdrapie rany. Tym bardziej, że on ma cośtakiego, że lubi opowiadaćo swoich planach, zajebistym życiu i tak dalej (większośćokazuje siętylko gadaniem, ale mnie to i tak przygnębia)

tak, przedszkole, i jesli nie przestaniesz sie w te gierki bawic to znaczy, ze takie przedszkole ci odpowiada ogarnij sie bo wydajesz sie byc fajna osoba

Gość ejhjfdjbsfdsj
Aha, dodatkowo on mieszka na takim wypizdowie, że nie będę tamtędy "akurat przejeżdżać" :D Chociażpracuje blisko, ale tak czy inaczej, wolęsięz nim nie widzieć Zawsze szczery - dzięki ;) Miło to słyszeć. Wiem, to wszystko brzmi debilnie, ale cóż :O

no to powtarzaj sobie, ze on i brat to debile i nie chcesz miec z nimi nic wspolnego :-) nic nie pisz, nie dzwon, nie odbieraj - OLEWAJ

Gość wlacz myslenie
no to odeslij poczta albo UPS, ale masz dylematy, sama nie wiesz, czego chcesz, a ludzie maja to wiedziec? :O

Gość ejhjfdjbsfdsj
Ok, wiem, że nie powinnam siętym przejmować, ale to nie będzie wyglądać na "jestem tak bardzo zraniona, że nic nie odpiszę"?

faktycznie przedszkole, żałuję, że się odezwałam :o odeślij bratu to co jego a oni niech z twoją rzeczą zrobia co im się podoba

Gość ejhjfdjbsfdsj
Racja :p Dobra, chrzanićto.

Gość ejhjfdjbsfdsj
Hah :D Jest spoko. Niepotrzebnie zaprzątałam sobie tym głowęod wczorajszego poranka (kiedy to sięodezwali)

Gość Singielek...
Jesli masz jakąś przyjaciółkę to poproś ją o przysługę, żeby odebrała za Ciebie. Zobaczysz jego reakcję, czy będzie mu to obojetne kto odbierze, czy jest to pretekst do odnowienia relacji z Tobą ;)

Gość mff
Co ZS nie przypier.dalasz sie o bledy autorki? Przeciez to twoj zwyczaj?

Gość ejhjfdjbsfdsj
Jakie błędy? :P Nie wiem czemu zjada mi spację. Tylko na Kafeterii tak siędzieje.