Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie ci mezczyzni

Zalosni sa dla mnie kolesie, bo gadaja, ze nie maja szans na dziewczyne to LENIE

Polecane posty

Gość gdzie ci mezczyzni

ktore nic nie robia, by to zmienic........... w zasadzie za samo sranie i stekanie zadna takiego oferme nie chcialaby, bo dziewczyna/kobieta chce miec mezczyzne, a nie placzliwe dziecko u boku ............ Faceci schodza dzisiaj na psy, nie wiem co sie dzieje z tym wadliwy gatunkiem albo sa zlamasami, durniami, chamami albo dziecmi srajacymi jeszcze w pieluchy:O

Gość dwie strony medalu
nie lepsze są ksieżniczki, które nawet ręką nie ruszą, a uwazają, że trzeba się o nie strać, walczyć, a oan przychodzi na gotowe z roszczeniowym stosunkiem do dalszego wspólnego życia

Gość takie osoby
to nie mezczyzni🖐️

"Zalosni sa dla mnie kolesie, bo gadaja, ze nie maja szans na dziewczyne to LENIE ktore nic nie robia, by to zmienic........... w zasadzie za samo sranie i stekanie zadna takiego oferme nie chcialaby" ­ hmmm ­ jak się nauczysz podstaw gramatyki języka polskiego, to może jakaś na ciebie spojrzy.

Gość anastazja 55555
potwierdzam o facetach. mam kumpla ma 32 lata i ciągle nie ma dziewczyny .Znam go od może 15 lat i nigdy nie miał.Pisze,umawia sie w necie ale nie za daleko od miejsca zamieszkania bo mu szkoda na paliwo( a ma auto na gaz) jedzie do panienki -jak mu nie da dupy przy 3-4 spotkaniu to rezygnuje bo mu sie nie oplaca jedzić.No bo paliwo czasem kawa w knajpie ale woli jezdzic do domów bo tam nie trzeba płacić.!! Podobają mu sie panienki z dużymi cyckami ale nie miał naewt płaskiej.Masakra co sie dzieje!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość anastazja 55555
a potem narzeka ze nie ma nigdzie panienek ..........

Gość dgghgv
Gdyby mężczyźni pracowali w przedszkolach to może sali inny wzorzec dzieciom a tak kobiety tylko wychowują. Zresztą same pokazujecie jakich kolesi wybieracie i reszta staje się podobna. Agresywny, chamski, wulgarny takiego dziś wybieracie najczęściej

Gość gdzie ci mezczyzni
dwie strony medalu - A dlaczego tlumaczysz sie i takich chlopcow odwracajac kota ogonem ??? To nie jest wytlumaczenie tematu szukajac innego . Ja pisze o chlopakach 20-paroletnich ktorzy zachowuja sie jak dzieci, bo wydaje im sie skoro dziewczyny czekaja na gotowe to oni tez beda czekac na gotowe tak na zlosc swiatu. Moze lepiej zaczac od siebie?? i dorosnac w koncu

Gość dwie strony medalu
dziewczyny 20 paroletnie też zachowują się jak dzieci jednocześnie uważajac sie za takie dorosłe, więc trafia/nie trafia swój na swego

Gość ---.---.---
prawdę tu piszecie,ja facio ,30+ i też kobiety niet,bo mi się po prostu nie chce łazić za nimi,w duupie mam randki,kina i całe to guuwno

no cóż. odpowiem banalnie: jestem jaki jestem a że to się nie podoba to trudno. nie mam zamiaru się zmieniać po to tylko żeby przypodobać się jakiejś pannie. zdaję sobie sprawę z tego że nie jestem "god's gift to women" i nie dziwię się że mnie nie chcą. na pewno w tym co piszesz jakaś część prawdy jest. ale czy naprawdę kobiety to takie cuda i ideały?

Gość ucichł system
Każda kobieta myśli, że est darem zeskanuj przez boga każda ma tak wygórowane mniemanie o sobie stąd myślenia to facet ma zagadać mnie, że cierpię w samotności i bardzo chce go poznać.

Gość ffhhbbun
Oferma ma racje Kochanie człowieka takim klim jest

Gość nie wiem czemu tak mam
Ja mam 20 lat i przez ostatni rok jedyne kobiety z jakimi spałem to były prostytutki. Od ponad roku z nikim się nie spotykam. Nie wiem jak to zmienic. wyalienowałem sie. Zapomniałem w ogóle jak to jest być na randce z kobietą...