Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izzziii1234567

nasze 6latki w 1 kl.zapisujecie? białystok

Polecane posty

Gość izzziii1234567

moja corka w marcu skonczy 6 lat.od wrzesnia pojdzie do 1 kl. tez sie na to decydujecie?

Gość no cóż........................
powiem Ci tak,moje dzieci są młodsze. Ale mój braciszek cioteczny w tamtym roku skończył 6lat, poszedł do 1kl i radzi sobie b. dobrze. Szkołę lubi bardziej niż przedszkole, które też lubił. Zresztą on sam wyraźnie powiedzia, że chce iść do szkoły i w jego przypadku na pewno był to dobry wybór

Gość jjjjjkkkk
córka kończy w lutym 6 lat, nie posyłąm jej jeszcze do szkoły. Jets madra, bystra ale wolimy przedszkole, niż potem męczenie dziecka na swietlicy.

Gość dzisiaj na pomarańczkę:)
syn kończy w sierpniu 6 lat. nie pisze go do szkoły,po co? niech ma jeszcze rok dzieciństwa.

Gość Mamusiiiiiiiiiiiia
Mój synek w marcu ma 5 lat i też się zastanawiam co zrobić gdyż mam wybór posłać dziecko do zerówki czy do 5 -cio latków. Jeszcze się nie zdecydowaliśmy.

Mamusiiiiiiiiiiiia chyba lepiej do zerówki? Bo w 2014 pójdzie i tak obowiązkowo do 1 klasy.

Gość izzziii1234567
w 1 kl.beda pomieszane dzieci 7 i 6 letnie,teraz w zerowce corka tez ma 5 i 6 letnie dzieci w gr

Gość adam palik
Nasza córka będzie chodziła jeszcze rok do przedszkola, nie chcemy jej jeszcze puszczać do szkoły i uważamy, że to dobry wybór. Zresztą w Kangurku i tak ma szerszy program niż robią przedszkola publiczne, nie będzie miała zaległości.