Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

piękne kobiety usychają w samotności

Polecane posty

Ej gdzie się podział mój post,gdzie pisałem żeś Lusiu piękna ,szczupła i diety nie potrzebujesz ????Moderacjo !! Nie mam cycków więc w tym temacie nic nie wiem,ale słyszałem że potrafią się zbuntować ;)

Gość
ja mam jak ktoras jest chetna to moge po przyjacielsku udostepnic. Tyle co by potem nie bylo ze bez pozwolenia rozprzestrzeniam i za pirat robie x cycki mozna sobie nowe sprawic :P

w temacie mej szczupłości i piękności znaczy co do cycków - współczesny przemysł bieliźniarski jest im naprawdę przyjazny :P

Ifka, skoro jesteś kafe weteranką (nie wiem, czy gdzies w sieci można nabyć więcej doświadczenia), to chyba nie boisz się być dieto piratką? ;-)

Gość
kafe juz mnie tak zepsula, ze bez drzenia powieki sie wypre

Tak też myślałam, Ifka, dlatego pozwoliłam sobie wysłać oficjalną prośbę z jej umotywowaniem via mail ;-)

Żabo pewien znany gangster zwykł mawiać: więcej niż dobrym słowem, zdziałasz dobrym słowem i spluwa :P x Lusiu @ poszedł.

Gość jhjghfh
"co do cycków - współczesny przemysł bieliźniarski jest im naprawdę przyjazny " JAK DAMA MOŻE UŻYWAĆ TAK KOLOKWIALNYCH ZWROTÓW JAK "CYCKI" ?!

Gość Zuzanna Amelia & 27
Witam wszyskich popoludniowo. Zaba jak sie randka udala ?

Gość Zuzanna Amelia & 27
No widzisz. Czyli zycie potrafi byc piekne. A moze jednak cos z tego bedzie ? Napiszesz cos wiecej o tym gosciu ?

nie, nie napiszę już na kafe ani słowa o żadnym facecie :P ­ to najwyraźniej przynosi pecha w miłości. ­ ale moje serce póki co jest lodowate i bezmiłosne. uprzedzam o tym uczciwie, a kto koniecznie chce niech się na tym lodzie ślizga :classic_cool: wolna wola :)

Gość Zuzanna Amelia & 27
Ale to jednak dobrze miec jakiegos adoratora. Przynajmniej czas sie zajmuje . Jest sie o kogo oprzec w potrzebie.

Gość KlaudiaMoore
Cześć Fiku Stara lafiryndo -jak poszukiwania bruneta ? Zmadżalaś coś czy dalej leczysz wodogłowie.