Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amanda25aaa

stosunek przerywany / śluz płodowy

Polecane posty

Gość Amanda25aaa

Kochałam się z mężem w dni płodne bez zabezpieczenia, był to stosunek przerywany. W tych dniach miałam śluz płodny, prawdopodobnie był to dzień owulacji. Uprawialiśmy seks 3 dni po 3-4 razy każdy przerywany, po każdym stosunku uprawialiśmy seks oralny i przechodziliśmy do normalnego. Jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąże? Dodam, że cykle mam nieregularne 30-32 dni, a @ mam dostać 9.02. Pozdrawiam, proszę o odpowiedzi.

Gość Amanda25aaa
chciałam tutaj zapytać się kobiet, które miały podobny przypadek, czy zakończyło się to przywitaniem dzidziusia za 9 miesięcy ? :)

Gość babukkia
zacznę tak, pewnie nie z mężem tylko z chłopakiem, pewnie maż max 17 lat. cykle 30-32 dni to są cykle regularne, w związku z tym owulacja jest teraz, bo to +/- 14 dni przed okresem. stosunek przerywany to nie jest metoda antykoncepcyjna. używaj przynajmniej prezerwatyw. a jak nie chcesz mieć dziecka to nie uprawiaj seksu przynajmniej w dni płodne.

A ja zacznę tak nie "maż" tylko masz się pisze. A czemu zakładasz że ma tyle lat. Ja nie rozumiem nie których ludzi zaraz muszą wietrzyć jakiś spisek... A co do ciąży, to są duże szansę, chociaż nie jest to pewne na 100%.

Gość babukkia
andezel - biję głową w klawiaturę: cóż za straaaszny błąd, za literówki do więzienia powinni zamykać. czemu wietrzę spisek? bo nie wierzę w istninie tak bezmyślnych 25 letnich mężatek.

Gość Amanda25aaa
dlaczego bez myślnych?! Wpraszam sobie, nie chcesz nie odpowiadaj. Nie jesteśmy z mężem gotowi na tak ważną decyzję, dlatego jeżeli byłby to wpadka, to inaczej pozostalibyśmy postawieni od ścianą a oboje na pewno byśmy się z tego cieszyli :) ostatnio po prostu poszaleliśmy i jestem ciekawa czy może z tego wyniknąć jakaś niespodzianka :)

Kobiety całe życie się uczą. Może jest młoda mężatką nigdy nie wiadomo. I to że ma 25 lat to nie ozn. że musi już wszystko wiedzieć o życiu seksualnym, każdy ma prawo zapytać...

Gość Amanda25aaa
podtrzymuje. Była któraś z was w takiej sytuacji? dodam, że mąż mówi, że zdarzył wyciągnąć, ale mam dziwne przeczucie :)

Gość yukki
istnieje coś takiego jak preejakulat - plodny jak najbardziej kiedy dokładnie poszalałaś? może sobie policz te ok 14 dni od okresu nadchodzącego i dowiesz się czy szalałaś w okresie płodnym btw - nie tylko młode mężatki, ale każdy kto podejmue współżycie powinien wiedzieć, jeśli nie wszystko to przynajmniej jak najwięcej na temat możliwości zajścia w ciąże.