Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowana!!.............

nie wyobrażacie sobie, jak on mnie denerwuje!!!

Polecane posty

Gość zdenerwowana!!.............
ehhhh debil...:o mi nei raczył nawet napisać. Jakieś odpowiedzi na odczepnego tylko ''aha'' ''no ja tez'' :o

Gość nhdfrgyr
czemu nie chcesz z nim zerwać?

Gość Miła***
Mi tez czesto odpisywal na smsy jakbyz niechcenia.. MAM DOSC JUZ SIE DO NIEGO NIE ODEZWĘ.

Gość one way only
Wy kobiety robicie tak samo mimo tego że ciągle siedzicie wgapione w te telefony.

Gość vzsda
zostaw go bo cię palnę !

Gość Miła***
Jeszcze mi teraz wmawia ze bzdury opowiadam bo zawsze bylam wazna.. :/ JAK KTOS JEST WAZNY TO SIĘ GO NIE IGNORUJE!!!:(

Gość desperatki
A co wy się tak na siłę trzymacie tych kolesi???/Na kilometr widac ,że im totalnie nie zależy.Nie szanujecie się?Pretensje nic nie pomogą,poza tym ,czułabym się upokorzona dopraszając się o uwagę ...:( Tylko ta sama strategia może im uświadomić,że coś jest nie tak .Facet to prymittywna istota,jak sam się nie znajdzie w takiej sytuacji,to na pewno cię nie zrozumie(BO MU SIĘ NIE CHCE).

Gość onaładna
moj facet tez czesto nie odpisuje ale w sumie tow dupie to mam ;p

Gość zdenerwowana!!!............
od samego rana wkurzona jestem bo oczywiście on jest zajęty. Koniec z tym, wczoraj go olałam to miał pretensje. Myślałam, że dzisiaj się poprawi. Nie? to nie! mam w dupie go dziś cały dzień. Tak samo zresztą jak jutro i za tydzień. Jak on ma wyjebane to niech spada:o

i to nie jest wstyd upominać się o uwagę kogoś kogo się kocha. Tylko szkoda, że oni tego nie widzą. Zachowują się jak rozkapryszone panienki.

Gość Miła***
Ale my przez to upominanie o wszystko się wykończymy psychicznie.

Gość pomysłowa Gośka
desperatki:D

Ja kiedyś dawno temu, byłem z taką "zdenerwowaną" w związku i wiesz co? Miałem dość odpisywania jej na debilne smsy kilkanaście a czasami kilkadziesiąt razy dziennie. Na początku było zabawnie, ale po kilku miesiącach było po prostu wkurwiające. Dajcie sobie spokój z takimi tematami i zrozumcie to że jeżeli ktoś nie odpisuje to znaczy że nie ma na to czasu. Jak ktoś jest w trakcie posiłku, to znaczy że chce się najeść a nie odpisywać jakiejś dupie, bo ta się obrazi. Może czas dorosnąć?

ale kto powiedział, że ma odpisywać co 2min??:o wystarczy, że odpisze na smsa normalnie a nie po całym dniu czekania. Czasem naprawdę człowiek myśli, że może się coś stało czy coś i się denerwuje... wy faceci macie wyjebane czy żyjemy czy nie ale my mamy wyższe uczucia, więc nic dziwnego. Jak napiszę mu rano jednego smsa przez cały dzień a on łaskawie odpisuje wieczorem bo cały dzień oglądał tv albo jadł i nie miał czasu no to sorry:/ to jest chyba dużo bardziej dziecinne.

Gość Miła***
Co tam slychac?

Gość szaleństwoooooo
ja pierdolę kobiety, ale wy macie jazdy...tym własnie odganiacie od siebie tych facetów. Ja to bym w życiu sie do Ciebie nie odezwał gdybym wiedział ze to moja kobieta takie głupoty tu wypisuje. To co dopiero dalej w zyciu się zacznie przy innych poważniejszych sprawach. Masakra nie odpisuje i już, czy to znaczy ze nie kocha ? Mówcie im dalej co mają robić jasne...

Gość szaleństwoooooo
jesli nie odpisuje długo to wypada się zapytać czy czasem sie coś nie stało i czy wszystko jest ok. Ma swoje zycie coś robi i tyle. Z jakiegos powodu nie odpisuje. A ty już takie jazdy, ze moze to i tamto