Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja też ja teżżż

Czy któraś z was była kiedykolwiek zgw... ?

Polecane posty

Gość ja też ja teżżż

Czy któraś z was dziewczyny została kiedyś zgwałcona.. ? Jakie były tego skutki... ? Czy wasze zachowanie się poźniej w jakiś spsób zmieniło ? Czy bez zmian ? I najważniejsza część pytania Jakie miałyście później podejście do facetów ? Oby dalej od nich ? Czy wręcz przeciwnie może...?

Gość prawictwo pospolite141
ja słyszałem ze to jedno z marzeń erotycznych kobiet Zresztą kilka lat temu 2 sąsiadki rozprawiaiły o gwałtwach w mojej obecności

Gość sislalalala
a czy tematu nie zalozyl czasem ten chlopak co pare min temu pisal ze zgwalcil swoja dziewczyne? :> teraz sprawdza co sie bedzie dzialo z nia?

Gość ja też ja teżżż
Może być to jedno z marzeń kobiety pod warunkiem, że jest bardzo spaczona. Normalnej kobiecie raczej sie coś takiego nie marzy żeby np zaatakował ja jakis obcy paskudny facet... Na pewno nie..

nie chodzi o gwałt jako marzenie , ale gwałt jako okazja do porozmawiania o seksie z koleżanką .

Gość ja też ja teżżż
Jakiś psychol zgeałcil swoja dziewczynę i się tym chwali na kafe? Masakra. Zapewniam Cię, że ja nie jestem tym zdegenerowanym patologicznym osobnikiem, który to zrobił...

Gość beacia s.k
mnie kiedys napadło 2 jak szłam do roboty nie byłam wyzywająco ubrana dzinsy tshirt japonki byłam na stazu w piekarni szłam na nocke ale jeszcze jasno było spieszyłam sie i poszłam skrótami koło przedszkola i mnie napadli zaczełam sie drzec przewrócili mnie jeden rozpinał mi spodnie drugi dostał kopa w ryj na szczęście stróż usłyszał jak sie dre i wyleciał a tamci spierdolili to były jakies obszczymury na szczęście do niczego nie doszło aja nadal boje sie wychodzić jak się ściemnia mineło 5 lat moge sobie tylko wyobrazić jakie to straszne dla kobiet które to przeszły

Gość ja też ja teżżż
Moja mama została zgwałcona, ale wybaczyła gwałcicielowi, odwiedzała go w więzieniu a potem wyszła za niego za mąż. Dzięki temu jestem z Wami :)

gwałt jako pozorowany pretekst do gawędzenia na inny temat .

Gość ja też ja teżżż
piractwo pospolite - no faktycznie fajnie mieć taki PRETEKST zeby sobie pogadać z koleżanką. O i już widze pojawiaja się kretyni którzy sie podszywają..

Gość ;ot
mmoże i bym się tak pobawiła z mężem bo lubie ostry sex ale nie chce dostac w zaułku w łeb znienacka od jakiegos śmierdziela z hivem i żeby jeszcze mnie zapłodnił

albo, mam kilka dziewczyn na gg z którymi kiedyś chodziłem na wyklłady i kazdego roku pojawiają sie aluzje z ich strony w Wielkanoc na temat malowania nabiału Dlatego zawsze mi sie wydawąło ze gdy kobieta chce seksu to mówi albo o jądrach , albo o gwałtach . Jesli jest inaczej to wyprowadzcie mnie z błedu .

Gość ja też ja teżżż
No wiadomo z mężem to mozna odstawiac rózne cuda dla zabawy nikomu to nie robi krzywdy. Gorzej jak własnie jakis obcy.... i cholera wie czy nie ma jakiejs choroby co może nią zarazic..

Gość ja też ja teżżż
piractwo pospolite - ...wyprowadzam Cie z bledu w takim razie.

Gość Kobiety chcą być gwałcona
Gdybyście nie chciały być zgwałcone, to byście się nie dały. W końcu mamy równouprawnienie! Po za tym, gdyby natura była przeciwko gwałtom, to dałaby wam w peezdzie zęby. A więc gwałt to zdrowie ! :classic_cool:

Gość ja też ja teżżż
W takim razie niech Cibie zgwałci jakiś facet w dupke... ciekawe czy byś był zadowolony.. A może masz tam zęby ?

Gość ...............,
up

Gość gość A
Wiecie co , te osoby które podchodzą do gwałtu tak nonszalancko życzę wam byście zostali zgwałceni przez 10cu facetów w o***t. Jak można być takim idiotą i naśmiewać z tego.Każdy facet noszący choć troszeczkę pod czaszką co zwie się mózg , jego zakichanym obowiązkiem jest każdą kobietę widząc że ktoś gwałci , obca nie obca lub bije , powinien stanowczo stanąć w obronie lub zawołać pomoc. Jestem też facetem i nie wyobrażam sobie takiej sytuacji .Zobaczcie w świecie zwierząt jak chronią samce swoje partnerki a mają tylko instynkt .