Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SNap

Dlaczego ludzie nie chcą kupować nowych mieszkań?

Polecane posty

Gość SNap

Przeciez lepiej mieszkac w nowym bloku niz smierdzacej kamienicy czy rakotworczym bloku z wielkiej płyty?

Gość karolililinka
przeciez te apartamentowce budowane wszedzie na potege to koszt ponad 300 tysiecy za glupie 3 pokoje... ogladalam ostatnio na home brokerze i bylam zalamana

Gość wiekszosc z nowych ma
kiepska lokalizacje, a te z lepsza sa potwornie drogie. Poza tym budownicwto jest czesto bardziej tandetne niz w starej kaienicy

Gość HuszuAsz
nowe około 400tyś a z drugiej ręki takie same 200tyś albo 150tyś i pewnie można jeszcze coś utargować

Gość hjkfirkdiede
ja ci powiem dlaczego, bo mają beznadziejny rozkład wnętrz, nie dorastają poziomem do mieszkań z prl, mają maksymalnie niskie sufity, i zerową zieleń dookoła, za komuny się projektowało bloki w otoczeniu zieleni, alejek, parków a teraz masz płot dookoła

Gość A JA WIEM.....................
a ja kupilam nowe i bardzo mi sie podoba lokalizacja i otoczenie:)

Gość Kitka83
Akurat kamienice to syf moim zdaniem z powodu braku wind i starych instalacji. Rury rdzewieją, są ułożone na zewnątrz ścian i je widać w pomieszczeniach. Jednak koszty nowych mieszkań to zwykle 6 tys za m2 albo więcej :( To w USA czy Hiszpanii jest już taniej niż u nas.

Gość HuszuAsz
w PRL sracz budowali przy kuchni :O

Ponieważ są w złej lokalizacji :) Patrzę na swoją okolicę i co z tego, że mieszkania nowe jak jeden blok jest w polu a drugi z każdej strony otoczony drogą - ulica, ulica + tramwaj, autostrada :) a widok to ekrany dźwiękowe :) Rzeczywiście różnica w cenie jest ogromna 250-400 tys oczywiście droższe stare.

Gość nowe są zlej jakości
1. tandetne materiały 2. upchnięte jeden przy drugim bo deweloper oszczędza grunt 3. ciasne bo mały metraż łatwiej sprzedać nowe kojarzą mi się z bardziewiem

Gość macaczocieraczpodnietek
no właśnie! na widok parówek w promocji cenożercy orgazmu doznają a mieszkania w promocji nówki stoją puste

Gość o taką polskę walczyli
nie tylko nowych ,a w ogóle nie chcą , ci co jeszcze zostali w pl nie mają za co ,a emigranci srają na patriotyzm i mają rację ,kupują za granicą