Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmammamaam29

Do mam.Macie swoj kat w domu?

Polecane posty

Gość mmammamaam29

Bo ja nie. Mamy 2 pokoje. I corki 2 nasz. Lubie czasami pobyc sama a tu nie ma jak. Jak zwykle M. siedz w pokoju i oglada Tv corka gania. Mam ochote cos sobie probic- pocwiczyc , posluchac glosniej muzyki to nie moge.

Gość eddsas
idz do kuchni tam jest miejsce kobiety

Gość hmm....hmm...
no cóż. my mamy 3pokoje i dwoje dzieci. Wcześniej jeden pokój był nasz, drugi dzieci, trzeci robił za dzienny. Wtedy jak miałam ochotę pobyć sama, to szłam do tego naszego pokoju. Teraz się przemeblowaliśmy i dzieci mają dwa pokoje. I teraz brakuje mi miejsca gdzie mogłabym odpoczać

W sumie mamy dodatkowy pokój który jest niczyj, ale jakoś nie widzę potrzeby izolowania sie :) zazwyczaj albo siedzimy wszyscy w salonie albo czasem w pokoju dziecka.

Gość mmammamaam29
ale ja lubie czasami pobyc sama. To tez jest potrzebne. Chiwle mialam w poludnie bo M. poszedl z corka na spacer. Ale ja w tym czasie robilam porzadki.

Gość 7 miesiąc
Mój azyl to moje łóżko! Serio. Mam takie typowe sypialniane z zagłówkiem, o który można się oprzeć. Wyłożyłam je różnymi dużymi poduchami, zarzuciłam kilka pledów i jest mega przytulnie i wygodnie. Potrafię spędzać w nim nawet całe dnie zamiast przy biurku (szczególnie teraz zimą) siedząc z laptopem, czytając, pracując, oglądając tv albo jedząc. Oczywiście muzyki sobie głośno nie puszczę, żeby nie przeszkadzać innym jeśli nie jestem sama, ale słuchawki od laptopa całkowicie mi wystarczają. Jeśli masz takie wyrko w waszej sypialni to z powodzeniem możesz zrobić z niego swoją dzienną twierdzę. Jedynie poćwiczyć się w nim nie da. :)

Ja jak mam ochotę idę do sypialni z książką np. A Ty wykorzystaj moment jak córek nie ma, są w szkole czy na dworze i do ich pokoju idź:)

ja mam 5 a w zasadzie 6 pokoi i nie mam takiego miejsca gdzie dzieic za mna nie przyjda :( przyzwyczailam sie i czekam jak im minie

Gość mmammamaam29
udalo sie.Maz poszedl naprawiac mi rower- bo cos sie popsulo a corka bawi sie u siebie. Brak uje mi takich chwil dla siebie. Rano przed praca corka do przedszkola- po pracy odrazu po nia. Nigdzie wychodzimy sami, bo nie ma jak. Chcociaz pocwiczylam sobie.

Gość huncwocik*
Nie,nie i jeszcze raz nie! Mamy 3 pokoje i 3 dzieci, ale.... Za miesiac przeprowadzamy sie do 100m2 i tam bedziemy miec swoja sypialnię i salon, w ktorym nikt nie bedzie spal, czyli w sumie 2 pokoje do dyspozycji. Juz sie nie moge doczekac. Wreszcie bede miala swoją przestrzeń :-) Tak jak za dawnych panienskich lat :-P

zimą zawsze ktoś gdzieś, do któregoś pokoju się za mną przypląta :) Czasem jak mam przesilenie ;P to biorę urlop i nikomu o tym nie mówię, hehehe Mąż w pracy, dzieci w szkole/przedszkolu a ja nic nie robię cały dzień ;P Za to wiosną/latem mam przy domu ogródek....uciekam tam kilka razy dziennie. Czy pada deszcz, czy jest noc ;P Kładę się na huśtawie i mam wyepcone na wszystko :))))) Byle do wiosny :D