Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katharsis18

dni plodne jak to wlasciwie jest?

Polecane posty

Gość katharsis18

Dziewczyny jak najlepiej wyznaczyc sobie dni plodne? Mam 18 lat,niedawno rozpoczelam wspolzycie. Mam nieregularne @ dlatego prosze was o rady.

Gość dzikuska:-)
Kup sobie testy na dni plodne.

Gość 1213454878778779
jak masz nieregularne to ciężko, ale mierzyłaś odstęp?? wiesz że na pewno sa nieregularne?? ja sobie teraz zainstalowałam aplikacje w tel . która wylicza i zawsze się zgadza. jak nie to zawsze możesz poznać po wydzielinie :)

Gość tfyhuiyftgcvfgv
Nie ustalisz tego bez ginekologa. I kazdy kto napisze Ci inaczej ,uwierz mi , jest w błędzie. Ja miałam robione testy hormonalne i byłam pod stałą obserwacją ginekologa. Okazało się,że w jednym miesiącu miałam owulację dokładnie w połowie cyklu, a w następnym np. 3 dni przed miesiączką. Moja siostra zaszła w ciąże kochając się z mężem 1 dzień po okresie .

Gość Tadek68
1-2 dni po okresie masz 100% pewność, wtedy może śmiało wchodzić w Ciebie bez zabezpieczenia i spuszczać się w Twoją słodką cipkę.

Gość tfyhuiyftgcvfgv
A moja mama zaliczyła wpadkę kochając się na dzień przed okresem :(

Gość tfyhuiyftgcvfgv
Nieprawda że po wydzielinie poznasz. U mnie nie ma szans na to. Dlatego właśnie miałam badania hormonalne.

Gość katharsis18
Tak mierzylam i nieraz mam 26 dni a czasem 34 odstepu wiec naprawde mi ciezko okresli c, chyba faktycznie przejde sie do ginekologa z tym problemem.

Gość katharsis18
A czy macie jakies specyficzne odczucia podczas dni plodnych? Tzn wyczytalam na jakims forum,ze kobiety sa wtedy bardziej wrazliwe,maja wieksza ochote,sprawdza sie to w waszym przypadku?

Gość katharsis18
Wlasnie, co to za aplikacja? :-)

Gość aboc
Ja nie czuje roznicy, teraz z mezem staramy sie o dziecko ale juz 5 mscy i nic... tez mam nieregularne z tym,ze to u mnie to wina lekow