Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błękitnamgła

faceci - pomóżcie

Polecane posty

Gość błękitnamgła

Oboje wolni i oboje po przejściach, zwraca na mnie uwagę, nie wiem czy podrywa, ale na pewno obserwuje, pamięta o czym rozmawialiśmy dawno temu... znajomy. Zrobiłam "zachęcający" krok naprzód, dałam delikatnie do zrozumienia, że myślę o nim. Zaproponował mi podwiezienie, z którego niestety nie mogłam skorzystać, bo sama byłam autem. To było tydzień temu, od tego czasu się nie widzieliśmy. A ja przeżywam, że gdyby był zainteresowany, to już by znalazł okazję do spotkania. Pytanie do facetów: czy on się wystraszył czy raczej się zastanawia co zrobić?

Gość błękitnamgła
bardzo bym prosiła o pomoc, bo nie mogę spać już od tygodnia

Gość PiesCie
Sprawa indywidualna. Ciężko ocenić po takich informacjach. Ale wiem, że jedni poszliby do łóżka po 5min rozmowy, inni zapraszają na kawę po miesiącach.

zadzwoń do niego, skontaktuj się z nim pod byle jakim pretekstem! !! może chciał ci zaimponować swoim autem, a ty sama masz swoje i jeszcze może lepsze od niego

może nie jest zainteresowany może mu sie podobasz może mu się nie podobasz może cię lubi może cię nie lubi może jest mało zaradny może? może? ?? może, ,???

Gość błękitnamgła
nie znamy swoich telefonów, to jest taka znajomość na "dzień dobry" i parę słów o pogodzie... czy mimo tego że on już wie, że jestem zainteresowana mam dążyć do spotkania, przecież to upokarzające :(

zależy jak bardzo ci na nim zależy (jeśli chcesz go poznać ty),to musisz działać jesteś pewna że on wie że tobie na znajomości z nim zależy?

Gość błękitnamgła
bardzo mi zależy, ale nie chcę, żeby myślał, że jestem zdesperowana!

Gość błękitnamgła
sądzę, że wie, że mi się podoba, wyświadczyłam mu ostatnio małą przysługę, na pewno się domyślił...

jeśli ci bardzo zależy to ty jako kobietka juz będziesz wiedziała jak to rozegrać! !! pamiętaj że on może jeszcze nie być świadomym tegojjak bardzo mu na tobie zależy! !? rozumiesz coś z tego?

Gość załamka@
krótko i na temat: facet jak jest zainteresowany uwielbia ten pozytywny gest, jakikolwiek. Chcesz go, to bierz, dzwoń, podchodź , zagaduj, będziesz go miała. Nie szczyp się, nie wstydź się i nie krępuj, facet i tak tego nie dostrzega.

Gość błękitnamgła
mam ogromną ochotę zaproponować mu pójście na kawę, ale czułabym się potem okropnie, że to nie wyszło od niego.

tak tak.posłuchaj tych doradców i zadzwoń a tylko się zbłaźnisz.najlepiej jest zaczekać na przypadkowe spotkanie i....no witam.co tam słychać? Dawno cię niewidziałam.. I tyle.reszta należy do faceta

Gość błękitnamgła
tak obcesowo? Ja już po tej przysłudze czuję się jakbym odkryła swoje wszystkie uczucia.

Gość Robertoooo
Widzisz, jesli dla faceta podoba sie kobieta to znajdzie najmniejsza glupote zeby sie z Nia skontaktowac. Spotykam mnostwo dziewczyn ale zadna do tej pory nie sprawial zeby moje serce zaczalo mocniej bic. Poza tym jesli dziewczyna dala jawny sygnal to wystarczy. Dzwonienie i ciaganie za jezyk to dla mnie akt despercaji, bo co to za facet ktory sam nie potrafi zaprosic jej na drinka czy kawe. P.S ja byme niesamowicie niesmialy i jak mi sie ktos podobal to walczylem ze sobie i czesto robilem z siebie idiote ale udawalo mi sie poderwac dziewczyne i wyjsc z nia na randke :)

jak chcesz ja mam dziewczynę ale trochę mi się nudzi -rutyna -czasami poznaję inne kobietki bo czasami mnie pociągają, ale trochę mnie moją sytuacja męczy

Gość załamka@
no super, ZAPROŚ GO NA KAWĘ KONIECZNIE!!!! KONIECZNIE!!!! najlepiej teraz zadzwoń, w tej chwili !!!!

Gość błękitnamgła
No właśnie ja jestem nieśmiała i też uważam, że teraz ruch należy chyba do niego. Ale to czekanie na sprzyjające spotkanie mnie wykańcza...

Gość błękitnamgła
no i jak to w końcu jest, czy facet lubi jak kobieta coś zaproponuje, czy to już jest narzucanie się?

Gość błękitnamgła
cukierek, ty chyba jesteś zdesperowany. Nie mogę zadzwonić, bo nie znam jego telefonu

Gość załamka@
kobieta nie jest w stanie facetowi się narzucać, bo on tego nie załapie.

Gość błękitnamgła
Arecki,czekanie już mi wynagradza, w ekspresowym tempie chudnę, bo nie mogę spać. Chodzi mi mniej więcej o to, czy mam się postarać, żeby go spotkać (będzie wiedział, że to nie przypadek - wie o której idę do pracy i wracam), czy mam czekać, aż on mnie spotka, nic nie "podkręcać"

Gość błękitnamgła
chcę, żeby to on mnie zaprosił! :)