Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalinaaaa333

test a ciąża

Polecane posty

Gość kalinaaaa333

Hey dziewczyny. narazie nie mam możliwości by wybrać się do gin (nie chce iść do pierwszego lepszego, wiec czekam na wizytę). Dlatego chciałabym was się zapytać. 22.01 powinnam dostać @, 24.01 zrobiłam (wieczorem) test paskowy i wyszła druga trochę jaśniejsza kreska, dziś rano płytkowy i wyszła jaśniejsza niż na tamtym teście, nie zauważyłam po sobie, żebym miała jakieś objawy ciąży. Na beta wybieram się dopiero w pon.

Gość hddtghhj
Ciaza jak nic, mozesz juz sie cieszyc

gratuluje ;-) a kreska słabsza bo to bardzo wczesna ciąza ;) tez tak miałam ;)

Gość kalinaaaa333
bardzo bym się ucieszyła. Ale martwi mnie, to że nie mam żadnych objaw, oprócz @ która się spoźnia prawie tydzień.

Gość kalinaaaa333
przeczytałam na ulotce, ze druga kreska moze swiadczyc m.in. o torebielach. 23.01 mialam ostry bol brzucha a przez cały tydzień bolał mnie lewy jajnik.

Gość zxzx
2 ciąże za mną i dwa razy brak innych objawów jak tylko brak okresu

Gość sssssiiii
a w ktory dzien najlepiej isc do gin, by widział "coś" konkretnie?

Gość zxzx
nie wcześniej niż w 6-7tyg. od ost. okresu

Gość kalinaaaa333
własnie, czy wiecie w ktory dzien isć nalepiej? czy liczyc od prawdopodobnej owulacji czu spoznionej @?

Gość kalinaaaa333
tzn od ost okresu czyli liczac od grudnia czy teraz co powinnam miec @?

mnie tez pobolewał jajnik i brzuch jak na @. podobno to normalne ;) i tez kreska na tescie byla jasniejsza a robilam 4 dni po terminie @. robiłam bete w 5 dniu 810. po 48 godz 2394 ;)

Gość zxzx
od tego który był a nie tego który już nie nadszedł.

Gość Mi gin zalecił
przyjść w 6 tc czyli trzedzistyktorys dzien cyklu ŻEBY SPRAWDZIC CHOCIAŻBY TO CZY CIĄŻA NIE JEST POZAMACICZNA zapisać luteinę

Gość kalinaaaa333
:)

Gość kalinaaaa333
troche sie tez martwie bo ost mialam 22.12, potem dostałam gorączki, chorowałam 4 dni i bralam gripex, leki w saszetce i syropy, ok 2 tyg temu wypilam syrop flavamed, czy mogło to poważnie zaszkodzić?

trzymam kciuki za ciążę :) ja też dziś zrobiłam 2 testy i obydwa z jasnymi różowymi kreseczkami - mam nadzieję,że to ciąża a nie torbiele :(

Gość kalinaaaa333
my również się staramy, co prawda dopiero od listopada, ale jakby trwało wieczność. Również trzymam kciuki :) zostaje mi tylko isc na bete i do gin.

Gość m4rti89
jak druga kreska jest jaśniejsza od pierwszej to ciąża? Bo mi lekarz powiedział że muszą być 2 mocno czerwone to wtedy jest ciąża.Usłyszałam jeszcze że zawsze są 2 kreski nawet jak nie ejst się w ciąży :O

Gość MIMINEK
Hej a co powiecie na to: Dziś jestem w 35dc , cykle mam regularne co 30 dni więc dziś jestem 5 dzien po spodziewanej @ .....w 32 dc robiłam test wieczorem i wyszła mi bardzo słabiutka II kreska , na następny dzień zrobiłam test innej firmy rano i test był negatywny . Pomyślalam , że pewnie jest mniej czuły więc kupilam następny z jeszcze innej firmy i też negatywny. Już sama nie wiem co o tym myśleć , dodam , że piersi mam tak nabrzmiałe jak nigdy dotąd i do tego pełno żył biegnących do sutków tak nabrzmiałych że wystają ponad skórę a do tego od 3 dni mam straszliwą zgagę chociaż nie jem słodyczy ani nic smażonego , po prostu cokolwiek rano bym nie zjadła zgaga , nawet po herbacie . Niestety mieszkam w Irlandii i nie mam możliwości zrobienia testu z krwi . Proszę o Waszą opinię