Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadiax

Dylemat :(

Polecane posty

Mam do was pytanie czy jesteście pewni swoich uczuć i wiecie że chcecie być z Tą osobą ??? To jest takie oczywiste ?? Boję się że któregoś dnia mogę przegapić tego jedynego :( Spotykam wielu chłopaków na swojej drodze ale zawsze mam jakieś ,,ale'' do każdego. Chyba za wiele oczekuje ;/

Nie szukaj ideału,księcia z bajki,bo takiego po prostu nie ma.Im szybciej to pojmiesz,tym mniej ciekawych facetów (z którymi by się miło żyło) jeszcze przegapisz.

Nie szukam ideału tylko osoby przy której będzie mi dobrze, z którą będę chciała spędzać każdą chwile, a teraz co poznaje chlopaków to kazdy jest inny jak by ich tak połączyć był by fajny ale oddzielnie to mi brakuje w nich :( może mam tak dlatego że faceci lubią ranić dziewczyny i boje się zaufać ludziom bo nie raz mnie ktoś zranił

Faceci nie lubią ranić dziewczyn,ale też często bywają przez nie ranieni. A teraz przeczytaj jeszcze raz to,co napisałaś: x "Nie szukam ideału tylko osoby przy której będzie mi dobrze" x "co poznaje chlopaków to kazdy jest inny jak by ich tak połączyć był by fajny ale oddzielnie to mi brakuje w nich" x Naprawdę nie szukasz ideału...? Nie ma takiego,który by łączył w sobie wszystkie cechy; im szybciej dojdziesz do tego wniosku,tym szybciej będziesz mogła wybrać takiego,który ma jak najwięcej pożądanych cech... i tym krócej będziesz sama.Powodzenia

No może jakiś ideał mały chodz wiem że takich nie ma. Wiesz boje się że np będę z jakimś a po jakimś czasie poznam innego,ale dziękuje za rade wezmę je do serca ;)

Każdy nowy wydaje się bardziej idealny od "starego",a "stary" po pewnym czasie wydaje się mniej idealny niż na początku związku,ale taka już kolej rzeczy :) Nie celuj w kosmos,to kogoś całkiem fajnego ustrzelisz! Powodzenia :)

heh dobre powiedzenie :) I chyba masz rację,dziękuje jeszcze raz ;)