Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniesmatshony

Nie rozumiem dzisiejszych damulek

Polecane posty

Gość onaładna
tak, jestem pasożytem i nie widzę w tym nic złego. jak chce seksu, niech zabiega

Gość PokkiCrank
Uwazam, ze faceci oddający wypłate dla kobiety to mięczaki i durnie

Gość onaładna
mój facet ma jaja i powiedzial ze to mezczyzna zarabia na kobiete, jak powiedzialam ze pale w piecu kazal przestac bo to robota dla mężczyzn

Gość wredniucha10
zawsze mnie ogarnia mnie pusty śmiech jak w takich sprawach głos zabierają faceci, którzy nie maja dzieci (młode szczyle albo księża) i gówno wiedzą ile czasu i pracy trzeba dziecku poświęcić

nawiasem, jeśli kobieta tak już strasznie cierpi z powodu koszmaru swojego losu kury i czuje się zamęczona na śmierć może przecież iść do pracy i zarobić na gosposie i opiekunkę.

Gość Byczyczyczy
onaładna szkoda mi słów na ciebie pustaku

Gość onaładna
;]

Gość onaładna
Byczyczyczy bo moj facet mnie kocha? ;]

Gość wredniucha10
owszem, ale skoro faceta nie stać, to powinien jechać na ręcznym, a nie robić dzieci

Gość Zniesmatshony
Jestem przystojnym, 29 letnim mężczyzną a wy praviczki/kury domowe szczekajcie dalej, schlebia mi to, wyżyjcie sie i wyładujcie swoją frustracje, może wam ulży :) Tak zaglądam co 20 minut na ten temat i śmiech mnie ogarnia z kur domowych :) U mnie w rodzinie jest taka jedna, strasznie się męczy...

Gość Zniesmatshony
wredniucha10 jesteś właśnie typową kurą :) Chcieliście równouprawnienia, to do pracy pasożyty...

Gość wredniucha10
"nawiasem, jeśli kobieta tak już strasznie cierpi z powodu koszmaru swojego losu kury i czuje się zamęczona na śmierć może przecież iść do pracy i zarobić na gosposie i opiekunkę. " nawiasem mówiąc, mieszkam w Anglii i znam sporo angielskich małżeństw, gdzie kobieta zajmuje się dzieckiem, nie pracuje zawodowo, a na sprzątaczkę i opiekunkę do dziecka zarabiają mężowie - i nawet do głowy im nie przychodzi robić kobietom z tego powodu wyrzuty - no cóż, co kraj to obyczaj!

Gość onaładna
facet musi dawac pieniadze kobiecie jesli chce ją utrzymać przy sobie

Gość qeqwewqeqw
"Uważam że 100 lat temu praca przy dzieciach rzeczywiście była pracą. Bo dzieci była 8, a nie 1 czy 2. Nie było gotowych obiadków, pampersów, pralek, zmywarek ani lodówek. A teraz? bez przesady. Śmieszą mnie kobietki które użalają się nad swoim ciężkim losem opieki na dzieckiem" no akurat zmywarki, czy lodówki, albo gotowe obiadki mało sie mają do opieki nad dzieckiem to bardziej gotowanie i sprzątanie. Masz rację, gotowanie i sprzątanie pralka, zmywarka (jesli ktoś ją ma, ja nie mam, nawet lodówkę wyłączyłam zeby oszczędzac), jednak właśnie opieka nad dzieckiem jest najcięższa, a to jest chyba trudniejsze, bo w dawnym modelu rodziny wzyscy mieszkali na kupie, ciocie, babcie, dzieciaki bawiły się razem, matka np. po porodzie nie musiała wszystkiego robic sama, tylko zawsze była pomoc

Gość wredniucha10
"wredniucha10 jesteś właśnie typową kurą Chcieliście równouprawnienia, to do pracy pasożyty..." coś ci się po..pier..doliło chłopczyku - pracuję, ale nie nadmiernie, bo wolę mieć czas na zajmowanie się domem - a równouprawnienie będzie wtedy jak mężczyźni zaczną rodzić dzieci!

Gość Byczyczyczy
Onaładna najchetnie bys dupe posadziła i nic nie robiła??

Gość onaładna
;]

Gość onaładna
Byczyczyczy, nie, czemu, na razie mam 18 lat a moj facet 20, wiec niech na mnie robi skro mnie nikt nie przyjmie poki nie pojde na studia

Gość wredniucha10
poza tym mam wrażenie, że to ty jesteś śmierdzącym leniem i nie możesz znieść, że część ludzi nie musi się zrywać na gwizdek do fabryki - a twoje wywody na temat kur domowych to zwykłe rzyganie frustracją

Gość onaładna
dacet ma miec jaja i pracowac na swoją księżniczkę a nie za nic chciec seksu

Gość Byczyczyczy
wredniucha ogar kuro domowa i nie żal sie;]

Gość PasożytyToKobiety
onaładna ogarnij sie pustaku jebany bo jebiesz leniem kurrwo :0

Gość onaładna
;]

Gość wredniucha10
Mieszkam w anglii i mam 10 lat lubie być damulcią i pasożytem tak jak ciapata

Gość onaładna
PasożytyToKobiety, jestem leniem i mi dobrze z tym, facet mi mowi ze mam pachniec i byc piękną dla niego a on bedzie dla mnie pracowal

Gość onaładna
faceci nam po prostu zazdroszczą, bo nam latwiej znalezc drugą polowke i nie musimy nic robic

Gość Wesoua
damulcia ogar to facet ma pierwszenstwo w sekxie przeicez nas rznie a nam dobrze robi ;]

Gość Jooooolietka
Popieram wredniuche, tez tak uwazam i tez w angli mieszkam jak ciapata:P a wy polaczki troche godnosci, jak nie stać na kobietę to z czym do ludzi :P

Gość onaładna
;]

Gość wredniucha10
"faceci nam po prostu zazdroszczą, bo nam latwiej znalezc drugą polowke i nie musimy nic robic" jest w tym sporo racji