Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulluraaa 12345

ODCHUDZANKO

Polecane posty

Gość paulluraaa 12345

Hej mam pytanko do dziewczyn które może tez wybrały taki sposób odzuchania lub tez do osób które maja pojecię na temat odchudziania. chciała bym sie dowiedziec czy wszystko robie dobrze diete saama sobie wymysliłam sniadanie jest to bułka sojowa lub sałatka lunch jakies jabłko obiad zupa krem z jedna kromka graham podwieczorek banan lub jabłko oraz 3 wafle ryżowe niezle zapychaja na noc nie jem po godz 18 codzinnie robie 40 min szybkiego marszu oraz 50 brzuszków dziennie jutro zaczynam AW6 , jak myslicie jestem na dobrej drodze do zrzucenia 25 30 kg w ciagu roku pół roku przy takim jedzeniu i cwiczeniach , aa i czesto jem produkty sojowe wydaja sie bardzo mało kaloryczne co o tym sadzicie

Gość sdfghjk
MÓJ SPOSÓB NA MAŁY APETYT ! Polecam Yerba Mate, która pomogła mi zapanować nad apetytem i wreszcie jem tyle, ile potrzebuje mój organizm, a nie tyle, ile łakną moje zachcianki :) Yerba : -hamuje apetyt, -daje uczucie sytości w żołądku, -przyspiesza przemianę materii -oczyszcza z toksyn -ma mnóstwo witamin (włosy, cera, skóra i paznokcie bedą wdzięczne za taki zestaw;) -pobudza lepiej niż kawa (idealna do nauki!) -i wiele wiele innych ...(możecie o tym poczytać na blogu-link niżej) Pijąc Yerbę łatwiej wytrzymamy na diecie- ba, nawet nie zauważymy, że na niej jesteśmy, bo zwyczajnie nie będziemy głodni ;) do tego pobudza lepiej niż kawa, więc jest świetna do nauki ;) Energia, odchudzanie, koncentracja, mnóstwo witamin, magnez, żelazo, potas... Polecam ;) Z autopsji mogę potwierdzić, że faktycznie nie chce się jeść. Schudłam mimo woli, bo pijąc Yerbę, mój żołądek nie domaga się jedzenia zbyt często ;) A kawa już dawno poszła w odstawkę ;) Więcej info o Yerbie przeczytacie na tym blogu ( ma tyle właściwości, że nie dałabym rady tu wszystkiego napisać ;) ) :http://yerbomaniaczka.blog.pl/