Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dolcegusto

ciążą widoczna na usg w 22 dniu cyklu ??

Polecane posty

Gość wiesz co, to ja wolałabym
a u Ciebie widać?

no właśnie byłam na wizycie i lekarz powiedział ze tu chyba moze być ciąża, mam rozrzdzone endometrium i na zdjeciu usg widac taka plamkę

hmm, moim zdaniem to zdecydowanie za wcześnie, ale może faktycznie lekarz ma jakis super sprzęt, zrób hcg i będziesz wiedziała

a moze po prostu owulacja byla duzo wczesniej i dlatego widac juz pecherzyk :)

tak też mogło być

i na usg faktycznie widać jakby tworzący się pęcherzyk poprzednie usg po owulacji wygladają zupełnie inaczej, a lekarz pierwsze co jak popatrzył na usg to chiwlkę popatrzył a potem powiedział że tu jest możliwa ciąża

Gość to jajajaja
U mnie w dzień nie wystąpienia miesiączki byłam u gina dostarczyć wyniki badań hormonalnych bo mieliśmy się starać o dziecko, lekarz stwierdził, że jeszcze chce zrobić usg czy nie widać przypadkiem torbieli, którą miałam 3 miesiące wcześniej. Jakie było zdziwienie, jak zamiast torbieli zobaczyliśmy 4 milimetrowy pęcherzyk :) jeszcze bez zarodka ale był. 2 tygodnie później byłam żeby potwierdzić czy jest zarodek i czy ciąża żywa no i był 2 mm zarodek ze ślicznie bijącym serduchem. Faktem jest jednak, że mój lekarz ma sprzęt super nowoczesny.

Gość to jajajaja
dodam, że cykle mam 26 dniowe.

Gość zarodek może się zagnieździć
NAJSZYBCIEJ 5 dni po owulacji, nie wcześniej tyle minimalnie potrzebuje czasu na pewno nie zagnieździ się po 3 czy 4 dobach 5 dni to minimum

dzięki dziewczyny :) ja mam nadzieję że to mała dzidzia będzie :) a owulacja była myślę koło 13 dnia więc jak s był 11 to mogło się udać:)