Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzycielka254

Marzenie ;) pomożecie?

Polecane posty

Gość marzycielka254

Otóż około 2 lata temu zakochałam się w tenisie. Nigdy nie grałam ale bardzo bym chciała. Problemem może być wiek, ponieważ dzisiaj mam 15 lat. Czy mam jeszcze szansę na to, że naucze się dobrze grać? I czy jest szansa na to, że kiedyś wystąpie w jakimś zawodowym turnieju?

Gość ujv6hy
Już od 2 lat marzysz, żeby zagrać w tenisa, a dalej tego nie zrobiłaś? Przecież to żaden problem pojechać na kort. Z takim podejściem nie wróżę kariery.

To jest drogi sport, a wcześniej nie miałam na to pieniędzy. Teraz rodzicom układa się troszke lepiej i zaczęłam o tym myśleć.

to musisz się zabrać za to już-teraz-natychmiast, by nadgonić :P Jeszcze masz szansę. Tylko licz się z tym, że wtedy każdą wolną chwilę spędzasz na korcie- popołudnia, weekendy, nie ma że boli- inaczej mega ciężko się wybić tak naprawdę. Tak słyszałam ;) I nie rozumiem tematu postu, bo nie wiem jak możemy Ci pomóc inaczej, niż napisać "do roboty dziewczyno, ale migiem" ;)

Gość pedigre
kariery nie zrobisz , ale dla zabawy możesz pojechać na kort i poodbijać piłki :) ja też jak miałam chyba 13 lat to chciałam grać ale mój pojebany ojczym twierdził że mi to nie potrzebne za to jego wódka była ważna pedał jeden :(