Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deprechaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Depresja

Polecane posty

Witajcie Na dworze szaro, zimno i ciągły brak słońca sprzyja melancholii, smutnemu nastrojowi. Temat kieruję do osób , które tak jak ja chorują na depresję a mają ochotę pogadać zwierzyć się lub po prostu pochwalić, że coś się im dzisiaj udało. Szukam wsparcia, grona zaufanych osób, z którymi można normalnie pogadać. W tej chwili jestem w fazie nawrotu choroby, ale już pod kontrolą leków jest mi już lepiej choć myślałam, że ten nawrot już się dla mnie źle skończy. Brak chęci do jakiegokolwiek działania, zupełna obojętność na otaczający świat, ciągłe poczucie zagrożenia i poczucie winy doprowadziły mnie na skraj przepaści. Powoli dochodzę do siebie, jestem ciekawa czy jest nas więcej, jak sobie radzicie z dniem codziennym, jakie macie radości i smutki, czego się boicie, jaki sukces dzisiaj odnieśliście, piszcie jeśli macie tylko ochotę zostać wysłuchanym, jeżeli tylko chcecie cokolwiek dodać nawet gdyby miało to być cześć

Gość ja mam nastroje
melancholijne ....... od tygodnia biore leki jak dalej nie wiem bo maja działac po 2 tyg mam zaburzenia depresyjno - lękowe

Gość bnbonnn
jak masz mozliwosc odezwij sie na gg:45888838

Autorko ostatniego postu tu nie chodzi o to by wzajemnie się obrażać, nikt nie jest zmuszony do tego by dzielić się swoimi przemyśleniami. A co do leków o mnie zaczęły działać dopiero po około 2-3 tygodniach, w tym czasie czułam się okropnie ale dziś jest lepiej i za ciebie również trzymam kciuki .

Drogi bnbonnng lub droga Nie mam gg więc niestety nie mogę się w ten sposób komunikować , ale już wkrótce postaram się aby i ta forma komunikacji zagościła w moim komputerze, może mogę Tobie w jakiś inny sposób pomóc?