Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dopomóżcie

Portal randkowy????

Polecane posty

Gość Dopomóżcie

Zarejestrowałam się na darmowym portalu randkowym, nie mam wysokich wymagań, więc byłam nastawiona, że nie spotkam tam samych adonisów i inteligentów. Ale bez przesady... Na większości fotek widać było podpakowanych pozerów, albo zakompleksionych facetów fotografujących się na tle swoich bryk, co więcej, ich opisy były żenująco banalne, niechlujne, albo nieczytelne z powodu nagromadzenia błędów językowych, ortograficznych itd. (nie mówię, że trzeba być idealnie nieskazitelnym, każdemu zdarzają się błędy i mi na pewno też się zdarzyło kilka w tej wiadomości, ale jednak jakieś granice są...) I tu jest moje pytanie- czy warto inwestować w jakiś płatny portal, jakich wiele w internecie? Czy tam jakość ofert będzie choć odrobinę wyższa? Czy jednak będzie to strata pieniędzy?

Gość Bejbebebje
przypakowany zły ? to wychodzona ciota ok ? jakie to nie kobiece masakra

Gość klihl
nie warto

Gość elemeledutki
Nie warto, wirtualni onaniści.

Gość Dopomóżcie
Bejbebebje- nie mówię, że złe jest, jak facet ma tężyznę fizyczną, tylko jak jest pozerem, który się pręży do foty, jeszcze sobie pięścią "wypychając" bicepsa, by wyglądał na większego! Nie ogarniasz tak banalnej rzeczy?? Chyba napisałam wyraźnie.

Gość Agata z poznańskiego
Poczekaj sama zobaczysz :)

Gość Dopomóżcie
Takie prężenie się do fotek i pozowanie "wypchanym" bicepsem- to jest dopiero niemęskie, bo prawdziwy mężczyzna zna swoją wartość i potrafi się kulturalnie zaprezentować na fotografii, a nie obwieszony łańcuchami, przed swoim samochodem, to jest bezguście i po tym łatwo poznać klasę mężczyzny...

Gość Dopomóżcie
Agata z poznańskiego- jeszcze wejdę tam kilka razy, rozejrzę się po ofertach, może jednak ktoś się trafi. Napisałam do jednego, ale nie wiem, czy odpowie- dawno nie wchodził na konto.

Gość Dopomóżcie
up