Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sznurek z pidżamy bez kokardy

kobiety bez faceta i seksu sięgają po alkohol

Polecane posty

lub inne używki tudzież jakieś narzędzia do zaspokajania wszystko z desperacji bo jak mają żyć skoro wegetują?

Gość prawda swieta
fakt, sama zapijam robaka, a to dlatego ze dzisiejsi faceci to same cioty.Porzadnie zerznac cie nie moga jak wogole moga.

Gość fafluśnicokolibaba
nie ma nic lepszego, niż spokojny wieczór, bez faceta, bez balaganu jaki wytwarza, bez marudzenia i konieczności starania się, tylko ja, kanapa, książka, komp i wino, uwielbiam ten stan

Gość bzdrurna teoria
organizuję sobie czas na maxa,uprawiam jakąs formę ruchu,wydaję kase jak mam na ciuchy torebki i buty,no i na bieliznę,bo lubię,to sa moje obsesje napić się mogę,ale z umiarem dla dobrego humoru i zdrowotności:P

Gość fafluśnicokolibaba
i nie dajcie sobie wmówić, że powinno być inaczej, że trzeba mieć faceta i dzieci i tylko po nich sprzątać i wtedy to jest życie, a inaczej to wegetacja, tak mówią tylko ci, co nie mają innego pomysłu na życie i na siebie i pocieszają się w swym nieszczęsciu; ja nic nie mam do rodziny, ale nie każdy musi tak żyć, niech każdy żyje jak chce, byle nikogo nie krzywdził

Gość tego ...jasne że takkkk
jasne że życie bez dzieci i męża ma swe wuroki .. jest superrrrrrr ni e mieć na głowie tego całego majdanu ... żyć na luzie robić co się chce .... bez problemów czy wystarczy kasy na wszystkie potrzeby dzieci które musisz utrzymać do odpowiedniego wieku ..a facet mąż albo będzie z tobą albo będzie mieć na bokach inne laski .. a po h...ci to .... kobiety ceńcie się gdy jesteście same i nie zmieniajcie tego stanu dla potrzeb mocherów ./...

* uroki

tak czasem matki ciotki i inne typki które w przenośni nazywam mocherki :) a tak na serio to nie dajcie wmówić sobei banałów głupot bzdur jedni są szczęśliwi gdy mają 5 dzieci io chwała im za to !!!! a inni są szcześliwi tylko e mężem bez dzieci a inni są najszczęśliwsi bez dzieci i męża i bądzmy tolerancyjni i szanujmy wybory wszystkich

Gość gdziestamjest
Ja myśle ze prędzej sięgają z powodu faceta :-) Jak kobieta ma ochotę na seks to chętny sie zawsze znajdzie ;-) tylko z jakością bywa różnie :o

znam kobietę której matka wmawia że musi mieć dzieci bo ona się będzie z nimi bawić !!!! a laska zarabia żałosną pensję a mamusia każe jej dzieci rodzić .. jej przyszły mąż też cienko zarabia i super przyszłość im się kroi nie ma co ...... Al;e tak to jest gdy matka zatrzymałą się w czasach dawnycchhh i patrzy na opinię sąsiadów ...bo żeby córka nie była nazwana starą panną !!! masakraaaaaaa córka podporządkowuje się mamusi aby było tak jak ona cche a sama wcale tego nie chce tylko robi tak dla mamy tzn zamierza tak zrobić

Gość sznuerk z pidżamy z kokardą
i na tym zakończmy ten temat :)

aha, i Wasze zdrowie!

nie ma to jak wyrafinowany podszyw w temacie kobiety lub faceta bez jaj

wyrafinowany? dzięki! to nie podszyw, lecz rodzaj trawestacji

bez jaj? dlaczego bez jaj?

wibrator to szczyt umiejętności ? kobiety?

Gość sznurek z pidżamy z kokardą
o kurcze, też mam podszywa :) ale ja już poprawiłam literówkę; co, sprawdzacie co znaczy słowo trawestacja? tylko wibratory wam w głowach, matoły!

wibrator to wyzwolenie kobiety spod jarzma facetów tak uważają kobiety żadne tam idiotyczne: wino, mężczyźni i śpiew, któremu hołują mężczyźni :) prawdziwa dama chce, by było to: karmi, wibrator i wrzask