Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milenka_2

Szukam ginekologa do wystawienia potwierdzenia WSTECZ

Polecane posty

Mam taki problem - o ciąży dowiedziałam się niedawno, minął 11-12 tydzień. Jako studentka czekam bardzo długo za pierwszą wizytę. Udało mi się ja przyspieszyć ale wypadnie ona ok. 14 tygodnia. Dziś dowiedziałam się, że aby dostać becikowe, muszę mieć zaświadczenie o potwierdzeniu do 10 tygodnia (co za absurd, wtedy dopiero podejrzewałam ciążę, nie było szans na tak szybki zapis tak czy inaczej). Co mam zrobić - opłaca się pewnie poszukać sensownego medyka, który wystawi mi to za opłatą wstecz - oczywiście za opłatę do kilkuset złotych. Proszę o kontakt na priv do takiej osoby - bardzo proszę. Na pewno ktoś zna takich lekarzy, a to przecież nie zbrodnia.

Gość a dlaczego nie idziesz
prywatnie? na termin czeka się tydzień czasu. Stac cie kilka stów na zapłacenie za zaświadczenie a na prywatna wizyte nie?

...bo już za późno, a wcześniej nie wiedziałam o tym głupim przepisie - to wszystko. Jakbym wiedziała, na pewno zapłaciłabym wtedy.

Gość a dlaczego nie idziesz
idz prywatnie i poproś go na pewno ci wystawi wstecz ,ten na nfz by sie nie zgodził ale prywatny powinien . masz jakiegoś swojego stałego ginekologa

Nie, jednak znam (mam już poleconych) dobrych prywatnych. Dzięki - może faktycznie po prostu zapytam, przy okazji dam komuś zarobić legalnie :)

Dokładnie, idź na wizytę do prywatnego ok +- 100zł za wizytę i poproś go by Ci wpisał, że byłaś pierwszy raz wcześniej. Po @ domyślam się, że jesteś z Krakowa? Więc niestety mojego gina Ci nie polecę bo ja Wrocław, ale wiem, że on by tak wpisał i to nawet sam z siebie bez proszenia o to

OK zatem zmieniam nieco wymowę tematu - może któraś z Was zna gina z Krakowa, który wypisze takie zaświadczenie i założy kartę z pierwszym badaniem, oczywiście mogę mu zapłacić już jak za oba...

Gość onatujestitanczy
L. kolodziejski

Moj wypisal.... a dowiedzialam sie w 16 tc iz nosze pod sercem fasole :-) ale ja z wro i u mojego gina bez problemu takie rzeczy....

Gość juleczka145
MOja koleżanka z dwójką dzieci tak zrobiła, tylko, że ona ukrywała ciążę i do lekarza poszła dopiero ok 16 tyg. Becikowe dostała ;)