Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekam na lato

JAKIE CIEKAWE MIEJSCA NA ŚWIECIE ZWIEDZILIŚCIE?

Polecane posty

Gość czekam na lato
najlepsza była droga krzyżowa przez stragany:) akurat trafiłam na ramadam wiec pochód żydków tez widziałam, nie wiem jak oni wytrzymują w tych czarnych ubraniach przy temp.40st, normalnie az powietrze stało w miejscu

Gość panna marianna
Barcelona - bardzo mi się podobała. Budapeszt - śliczne centrum, za to poza może być nieciekawie. Poza tym Praga w Czechach i Bratysława na Słowacji. Monte Carlo i Monaco - śliczne, ale takie zbyt bogate.

byłem niemal wszędzie pozostała antarktyda

Gość jbkjhjvjh
Kaniony na zachodzie Stanów Zjednoczonych, pustynie, skały i krajobraz z kaktusami :) I Nowy Jork jest cudny. Praga i Edynburg to jedne z ulubionych miast w Europie.

niemal wszyskie kontynenty. ponad 100 krain. " wsjo szto nada pasmatrit" ... z doświadczenia mogę polecić Wołgograd - miejsce zapomniane, i praktycznie niedoceniane

przy czymś takim człowiek czuje się mały, a dodając szczypę historii- ......niemal pyłem ‏ z ciekawszych rzeczy mogę jeszcze polecić "pamiatnik" Jaurtija Gagarina w Moskiwe mógłybym opowiadać godzinami

Gość marnyjestem
ja tylko okolice zwiedzilem nistac mnie na dalekie wycieczkimialem trochu kasy kupilem kompa na wycieczke juz niema

to bez znaczenia... zwiedzam przy okazji;)

okjazja czyni pretekst... w tym roku ( może w maju) mam zamiar wrócić do Rosji i przelecieć się MIG iem 25... takie wakacje z dreszczykiem .....a póżniej ( może październik ) spełnić swoje marzenie obaczym jak wyjdzie

jak się dysponuje czasem to spoko.W moim przypadku tylko wakacje wchodzą w grę, swoje marzenie podróżnicze w tamtym roku spełniłam, teraz marzą mi sie podobne klimaty

well done... marzenia się realizuje.szczypta humoru, garść fantazji i jedziesz z tematem.... niech się tobie darzy i spełnienia tego co niepowtarzalne

Gość ula kraków
3/4 polski cuuudo ,cudze chwalicie ....

Gość ula kraków
11:32 [zgłoś do usunięcia] taaaa... znam to Amsterdam. Nie trzeba nawet wchodzić do kofiszopów. Połówki jointów leżą na ulicy :D:D:D:D

Zatoka neapolitańska! Z Wezuwiusza wygląda najlepiej! Zakochałam się w ciszy na Elbie. Piękne jest również Boniffacio na Korsyce :) Litwa, prawdziwie "księżycowy" polodowcowy krajobraz! Hel. Najpięknieszy widok na morze!

Gość ula kraków
drogie ! cholernie drogie ! ja marzę o wycieczce koleją transyberyjską , te wakacje nie ,ale kolejne na 99%:)

Gość ktos napisal , ze NY
jest cudny , chyba masz cos nie tak z glowa , najbardziej ochydne miejsce jakie widzialam , nie polecam . Cuba jest bardzo zadymiona i biedna , wszedzie pelno zlodzieji i oszustow . Na Karaibach jest warta polecenia St, Lucia , Aruba Australia ma wiele ciekawych miejsc wartych zobaczenia , rowniez Hawaie sa przesliczne .

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
jest cudny , chyba masz cos nie tak z glowa , najbardziej ochydne miejsce jakie widzialam , - dlaczego ma coś z głową przecież są różne gusta, Ty lubisz plaże a ktoś moze lubi korki,smog i lanserskie sklepy :D

Gość pracownica nocna
NY? Brudny i brzydki, Times Square ciasne, ple. San Diego jest piękne. Autostrada 1 w Californii. Grand Canyon robi wrażenie, Tetons w Wyoming i Yellowstone, Hawaje to jak mini raj, zwłaszcza moja ulubiona wyspa Kaua'i, Dolina Śmierci w Californii: przepiekna! Colorado w okolicach Aspen, sam park narodowy Rocky Mountains jest niesamowity. Utah ze swoimi canyonami i skałkami. Rafy koralowe na Polinezji Francuskiej, Aruba, Dominicana. Holandia w czasie rozkwitu tulipanow, Paryż....hmmm, mi się źle kojarzy osobiście. Nigdy nie byłam w południowej części Europy... RPA niezapomniane zachody słońca. Nazbieralo się :-D Ale Polska też ładna, chociaż ciasna. Zawsze kochałam Tatry Wysokie, urokliwy Beskid, Bieszczady.

Gość sftt45
NY moze byc cudny, mowię głownie o Manhattanie z naciskiem na Central Park...jest atmosfera i wiele ciekawych miejsc do zwiedzenia. Przeczytajcie tytuł topiku- nie powie mi nikt, że NY to nudy. Poza tym chyba nie słyszeliscie powiedzenia, że o gustach nie dyskutuje się. Dla mnie np porazka to są te miejsca gdzie wiekszość Polaków jeździ na urlopy typu Egipt czy jakies zapchane kurorty Turcji, sama nie pojade ale niech sobie jeźdzą, jak chcą. Jak kto lubi!

Gość 987654321123456789
kciukiem kciukiem@tlen.pl'; teraz najpierw bedzie czarnobyl, pozniej rumunia i moldawia xx Syrenka, bo w pytaniu autorki masz pytanie ''co zwiedliście'' a nie, co zwiedzicie, czym się pochwalicie. nie ma problemu, tylko trzymaj się tematu. rozumiem ze szanownej kciukiem to nie dotyczy?

Gość mnbmnbb
a w Kanadzie - był ktoś ?