Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doro34

jak szybko rosnie brzuch? problem z suknia

Polecane posty

Gość doro34

Jestem zaproszona na slub (za jakies 2 miesiace) - bede wtedy w 17 tygodniu ciazy - i mam problem z sukienka. No bo niewiem jak wielka wtedy bede...Czy generalnie w 17 tygodniu brzuch jest zauwazalny? Z gory dziekuje za podzieleniem sie ta cenna wiedza :)

Gość zależy od kobiety
u mnie nie było widać brzucha nawet w 5 miesiącu... Znowu u siostry w drugim miesiącu wyglądał jak w 4... Różnie, nie ma reguły niestety.

Gość didkola
Przecież u każdej kobiety, w każdej ciąży jest inaczedj...Sa kobiety u których do 40 tc trudno uwierzyć że to zaawansowana ciąża, inne "wywala" wczesniej, do tego dochodzą wzdecia itp...

Gość U mnie brzuch
zaczął rosnąć po 20tygodniu.

Gość u kazdej kobiety jest to
indywidualna sprawa. nie dostaniesz wiec jednoznacznej odpowiedzi na to pytanie.

Gość htyty6u
w pierwszej ciąży brzuch zaczyna byc widoczny ok 5 miesiąc... Tak więc jeśli to twoja pierwsza ciąża to jeszcze nic nie będzie widac...

Gość DO htyty6u
nie pisz bzdur, bo każda kobieta inaczej przechodzi ciążę i inaczej przybiera na wadze i nie ma tu najmniejszego znaczenia, która to ciąża u jednej jest widać od razu, a u drugiej trudno uwierzyć, że to koniec ciąży jak juz ktoś wcześniej wspomniał autorko, tego nie wie nikt jak będziesz wyglądać w 17 tc

Gość k,mcdkjd
ja jestem w 11 tygodniu i już widać brzuch, mimo że jestem szczupła ;)

Gość ZawszeCiekawaaa
Lepiej poczekaj i kup sukienkę na krótko przed weselem. Każda kobieta tyje w innym tempie. U mnie np brzuch pojawił sie dopiero na początku 7 miesiąca... Teraz zaczynam 35 tydzien a wszyscy mówią że wyglądam max na 4 miesiąc... Nie da sie stwierdzić ile ty Przytyjesz. Wszystko zależy od genów, twojego trybu życia w ciąży i przed ciaza itd.

Gość asdfgqwert
To jest indywidualna sprawa, u mnie brzuch zaczął być widoczny dopiero pod koniec 5 mc, jednak już w spodnie się nie mieścił z powodu rozszerzenia bioder, jednak nie było widać, że w ciąży jestem. Moja kuzynka w 3 mc ciąży wyglądała jak ja przed porodem, dużo zależy od figury, ja np jestem szczupła, moja kuzynka bardziej puszysta, poczekaj z kupnem sukienki na parę dni przed weselem :)

Gość doro34
dziekuje serdecznie :)

Gość dfgdgfh
Pijany kierowca czytaj uważnie!! wyraźnie napisała "Jestem zaproszona na slub (za jakies 2 miesiace)"