Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fkoooooza z nosa

Czy jest tu jakaś mama naprawdę duma ze swoich dzieci?

Polecane posty

Gość rjudhfjdfh
Jestem dumna ze swojej córki. Ma dwa latka a jednocześnie tak udoskonaliła nasze życie :). Nigdy wcześniej nie było w nim tyle zamieszania, zmęczenia ale i radości, smiechu i własnie dumy z tego że jestesmy jej rodzicami i że ona , właśnie ona jest naszą córką, naszym dzieckiem . Jestem bardziej zmęczoną , bardziej szczęśliwą i lepszą kobietą :).

A to zalezy od dnia ,humoru dzieci i mojego nastroju, czasami jestem niebywale dumna z nich a czasami nieraz sama do siebie pod nosem klne za jakie grzechy takie niereformowalne pacholeta mi sie trafiły :p :p

a i co naistotniejsze są sytuacje kiedy nienawidze jakiegos zachowania u dziecka, niecierpie, nieznosze, ale to nie znaczy ze dziecko wtedy nienawidze,bo potępiam czyny a nie osobe , ale i tak zawsze mają to w sobie ze zadziwiają mnie z kazdym dniem na plus..no minusy tez sie znajdą,by tak juz nie słodzic

Gość chyba jednak to rozne pojecia
moje ( dorosle ) dzieci dokladnie maja na sprawe taki sam zdroworozsadkowy poglad jak ja. wiec spokojnie, jestesm szczesliwi . A poniewaz, mam akurat bardzo wiele konkretnych powodow, zeby byc z nich dumna, wręcz sie hamuję, bo ludzie by nas znienawidzili:). Nie jest zadna moja zaslugą, za trafily sie mi wlasnie one. Zaslugą moze byc najwyzej moje wychowanie .

"" Zaslugą moze byc najwyzej moje wychowanie ."""" ­­­ O tak, to jest połowa suksecu ,druga polowa to juz czynniki niezalezne od nas, zwlaszca gdy dziecko jest juz starsze

Ja rowniez jestem dumna ze swoich dzieciaczkow.Kocham je takie jakie sa,a nie za cos konkretnego,o na tym polega milosc.Kazdego dnia dziekuje za to,ze jestem ich mama,ze moge dzielic z nimi radosci i smutki,brac udzial w ich powodzeniach i niepowodzeniach.

Gość MamaAdopcyjna
jestem bardzo dumna z moich dzieci, jeden narazie niemolaczek, a corcia ma 8 lat i jestem starsznie dumna z nich