Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aska231831

po rzuceniu palenia

Polecane posty

Gość aska231831

dziewczyny, czy miałyście tak,ze po rzuceniu palenia wasze włosy odżyły i cera zrobiła sie ładniejsza?? Bo ja rzuciłam definitywnie miesiąc temu łudząc sie,ze moje wlosy przestana wypadac i te krostki nie krostki, które mam od ponad roku znikną w końcu. (palilam 5 lat) albo moze to jest tak, ze wlasciwie palenie niewiele palenie szkodzi urodzie i przyczyny mam szukac gdzie indziej?

Gość HuszuAsz
wszystko szkodzi a papierosy ci zatruły organizm daj mu czas na odbudowę

Gość musisz poczekać
po miesiącu na pewno nie będzie widać efektów, mi poprawiła się cera po jakiś 4 miesiącach

Gość aska231831
aha. Ale poprawila, tzn. zmiejszyl sie problem z wypryskami czy po prostu polepszyl sie kolorot skory?

Gość aska231831
koloryt*

Gość musisz poczekać
tak mam mniej wyprysków jak coś się pojawia to przed okresem. Koloryt hm jest mniej ziemista na pewno. A na wypadające włosy polecam Ci skrzypowitę. Mi wypadały garściami a teraz w ogóle

Gość aska231831
ok, dziekuje:) a po takiej skrzypovicie to po jakim czasie widac efekty? Bo ja bralam rozne suplementy, wtym podobno bardzo dobry merz special i efektow nie widzialam nawt po pol roku;/ a i pije pokrzywe od tygonia..

Gość musisz poczekać
wiesz co dużo osób mówiło, że efekty po skrzypowicie widać dopiero po pół roku, a u mnie (brałam tylko przez miesiąc) widać je było bardzo szybko, może po jakiś 3 tygodniach. Ale brałam regularnie dzień w dzień

Gość Jest dobrze!
Nigdy nie paliłam to nie wiem jak to jest! Nie wiem czy są widoczne zmiany. Moja koleżanka pali papierosy i ma śliczną cerę. Teraz to wszystko nam szkodzi,w żywności mnóstwo chemii.

Gość aska231831
czasem tak bywa,ze niektore pala i jest ok. Pewnie ma cere normalna, ladna ktorej trudno zaszkodzic. Zazdroszcze:) ja mam naczynkowa, wrazliwa, wiec palenie na pewno je szkodzi tylko nie wiem w jakim stopniu ono dzila na moja skore i czy te szkody(jesli te pryszcze i ogolnie kiepska formasa od tego) jest do naprawienia... :/

Gość aska231831
sorki za bledy, literowki, ale mam tak wkurzajaca klawiature

Gość fsdf
rzucenie palenie zawsze poplaca

Gość huihui
samo rzucenie palenia nie sprawi, ze nagle twoj organizm odzyje. Musisz jeszcze szprycowac sie mnostwem wimatamin w postaci owocow, warzyw, przeprowadzic jakies oczyszczanie. Na razie przestalas tylko dostarczac organizmowi jedna trucizne.

Gość pij wode
i zielona herbate

Gość aska231831
ok, dziekuje wam

Gość bkgagpmdw
Jedyny plus jaki po rzuceniu zaobserwowałam,to zmniejszenie migdalkow. Mialam paskudne,powiekszone,zbieraly mi sie jakies swinstwa w nich,wiecznie zaczerwienione,a w morfologii wiecznie limfocyty przekroczone. Teraz,po 7 m-c limfocyty w normie w końcu;-) Cera,wlosy-nic nie zauwazylam. No,kamien sie az tak nie zbiera,chodze co ok 6 m-ce teraz nie widze potrzeby-mimo ze kawy i herbaty nie unikam. No ale ja palilam 12lat, od ok 8 paczke na dzień.

Gość njuyh5hg
palac paczke dziennie przez 8 lat wypalilas 58400 papierosow. Co ci to dalo??

Gość aska231831
takie pytania ''co ci to dało'' sa trochę bezsensu:) wiadomo,ze nic. ja to w ogóle żałuję ze w ogóle zaczęłam palić,ale czasu nie cofne. POmyslec ile pieniedzy poszlo . No i moja nieszczęsna skora... włosy zresztą tez . W dodatku ja jeszcze zamiast palić ''normalne papierosy'' paliłam te badziewa typu cienkie westy ice czy mentole;// paradoksalnie te bardziej szkodza niz te normalne..:/

Gość ja rzucilem i czuje sie
zajebiscie.

Gość sympatyczna sympatia
ja nie pale od 14 dni. Zaraz stuknie mi 30 tka a paliłam od 15stu lat. Żałuje dnia w którym zaczełam jarać szlugi i że rodzice mi wpierdol nie spuścili wtedy tak dla przykładu. Mam problemy z zajsciem w ciąże, a wiadamo, ze papierosy obnizają płodność. Dla mnie głównym argumentem do zaprzestania palenia jest to żeby mieć w koncu małego brzdąca, który jest zdrowy. I teraz kase, która szła na szlugi (ponad 300 zł miesięcznie) bedzie szła na leczenie.... życzę wytrwałaości wszystkim, którzy rzucili bo korzysci na pewno są.... jak nie zauważysz ich teraz to zauważysz je za jakis czas

Gość no ja tez nie pale
ale nie widze zadnych plusow tego, oprocz tego ze hajsu mam wiecej

Gość papierosy to gownoooo
jw

Gość gość
A ja nie palę już 13 tydzień i powiem tak.. Po fajkach wstawiłam spuchnieta teraz nie, cera Zrobi la się ładniejsza.. Mam mniej wypryskow ,Dretwialy mi palce i rąk tak jak i u stóp po rzuceniu już nic się nie dzieje ... Jestem bardziej wydajna fizycznie ... I serce mi już nie wali ... Tak jak przy paleniu ja widzę ogromną ilość plusów a palilam 19 lat warto rzucić ...