Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weofjkdewifj

moj maz sie zakochal...

Polecane posty

Gość weofjkdewifj

:o

Gość lalunia234
powiedział Ci? czy to domysły?

Gość weofjkdewifj
powiedzial 2 dni temu, ze prosi mnie o opuszczenie swojego mieszkania(mamy 1 dziecko)ja jestem niepelnosprawna i mam rente troche ponad 600 zl dziecko w wieku szkolnym po prostu sie zakochal:o

Gość nadina..
Mój nie kocha nikogo,nawet siebie

Gość bla bla i już
Idź do adwokata. Jeżeli jesteś niepełnosprawna i macie dziecko, to wyprowadzać ze swoją nową miłością powinien się on. Poza tym bierz rozwód z orzeczeniem o JEGO winie. Najważniejsze w tym momencie jest dziecko, a jak mąż nie poczuwa się do obowiązku, bo mu szampan do głowy uderzył, to od tego jest sąd.

Gość weofjkdewifj
musialabym wynajac adwokata i chyba detektywa bo zeby zdobyc jakies na niego dowody musialabym byc bardziej mobilna a nie jestem dal mi 2 tygodnie na wyprowadzene sie do rodzicow mieszkanie jest jego, nabyl je przed slubem niepelnosprawna jestem od niedawna, chociaz wiedzial ze choruje przed slubem

Gość weofjkdewifj
myslicie ze za detektywa dla sie placic w ratach?:o a adwokat po sprawie wezmie kase?

Gość bla bla i już
Porozmawiaj z rodzicami, może pożyczą ci pieniądze. Z detektywem to dobry pomysł, a z tego, co mi wiadomo, jezeli jest orzecznie o jego winie, to na koniec ponosi on wszystkie koszty sądowe, więc adwokat się tobie zwróci. poza tym jest szansa, na zwolnienie z kosztów sądowych: http://www.rozwod.pl/zarys-poradnikow-rozwodowych/poradnik-koszty-rozwodu/koszty-sadowe.html Może jestem bezwzględna, ale moim zdaniem w tej sytuacji powinnaś myśleć w pierwszej kolejności o dziecku oraz sobie i jak zapewnić wam najlepszą przyszłość oraz stabilność finansową.

Gość weofjkdewifj
taka ze zostawia mnie z dzieckiem?:o

Gość weofjkdewifj
wyprasza z naszego domu?

Gość bla bla i już
Zdrada małżeńska jest jak najbardziej przyczyną do orzeczenia o winie. A w takim przypadku można zażądać, oprócz alimentów na dziecko, alimentów na siebie. Moim zdaniem, kobieta musi być w takich sytuacjacj bezwzględna i myśłeć o sobie i o dziecku.

co za chuj, dosyc ze zdradzil to jeszcze wyrzuca kobieta z dzieckiem na bruk!!! co za padalec. ( moj kochanek mial zone i syna powiedzialm mu ze ona zasluguje abys jej pomagal bo to ty ja zraniles i zostwil jej mieszkanie przepisla na nią i pomoaga jej finasowo bo za bledy trzeba placic )

Gość Powiem tak,
W każdym miescie prawnicy udzielajądarmowych porad prawnych, wpisz sobie w wyszukiwarke. Często przy uniwersytetach itp

zacznij z nim rozmowe w któorej on przyzna sie ze kogos ma i chce odejsc i dyskretnie nagraj to na telefon. I juz bedziesz miała dowód. Staraj sie wszystko zrobic, zeby byly dowody. jezeli rozwod bedzie z jego winy bedziesz go mogla okubac:) Alimenty na dziecko i na siebie:)