Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marchesa

blogi, strony i ciekawe teksty o urodzie

Polecane posty

Gość marchesa

jakie znacie ciekawe blogi o urodzie? czytaliscie jakies fajne teksty ostatnio?

Gość mam ulubioną stronę
przed zabiegiem korekcji piersi znalazłam http://feelbeauty.eu i do dziś tam zaglądam. Lubię podczytywać w miarę konkretne informacje. Strona inna niż reszta. Może się komuś przyda to polecam. Link znalazłam na kafeterii i byłam miło zaskoczona. Blogi są sztuczne, ale jak znajdziecie jakiś dobry to wrzucajcie link.

Gość bunny-b-
zapraszam na mój nowo zalożony, w trakcie rozwoju:) będą teksty i o urodzie i o zdrowiu, oraz lifestyle kroliczek-doswiadczalny.blogspot.com

Gość gość
www.trendini.pl

Gość eritka
urszulabrumer.pl - bardzo fajny blog o medycynie estetycznej i poprawianiu urody. Rozsądne porady. Kobiece spojrzenie na problem

Gość gość
"Nie mam zamiaru się obrażać. Oczywiście nie cieszy mnie ten komentarz. Opisuję tutaj część swojego życia i moje emocje z tego okresu. Opisane historie są autentyczne. Wierzę, że osoby czytające moje wpisy niejednokrotnie utożsamiają się ze mną, bo to co opisuję jest po prostu prawdziwe. I tyle..." Blog: jesttempo.bloog.pl

Gość kasia ko
ja sledze ten fanpage, tam codiennie jest cos o urodzie, niby proste triki ale nie pamietamy o nich czesto. i czasem fajne poprawiacze humoru tam sa :) facebook.com/olejek.argan.tree

Gość selena432
Z tych portali typowo skrojonych pod panie, to ja najbardziej lubię sobie zajrzeć na portal www.paniszuka.pl. Jest tutaj odpowiedź na wszystko, o co kobieta może zapytać ;) Kwestie związane z urodą, kulinaria, wychowanie dzieci, tematy ślubne weselne...;) Można się zaczytać na dobre kilka godzin.

Gość WikiPięć
Możesz popatrzeć tutaj http://swoje.net.pl/ sporo fajnych artykułów na różne tematy, zaglądam od czasu do czasu.