Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no dlaczego tak jest

Dlaczego prawiki mają takie wymagania ?

Polecane posty

No zakładanie że zawsze się będzie sam to nie jest normalne... dlaczego tak myslisz? ja uwazam ze jak ktos chce byc zawsze sam to nie widze w tym nic dziwnego kazdy robi jak chce , ale faktycznie w wiekszosci odpowiedzialne za to są dziewczyny które mają za duze wymagania a same sa przecietniary

Gość popycham tylko posty
l

Gość bo wszystkie kobiety są złe i
ZAWSZE, ale to ZAWSZE lecą na to czego brak u siebie stwierdza konkretny przegraniec. takie to złośliwe bestie z tych kobiet, od razu wiedzą czego brak ich kandydat odczuwa najbardziej i udowadniają mu że się nie myli

"faktycznie w wiekszosci odpowiedzialne za to są dziewczyny które mają za duze wymagania a same sa przecietniary " OCZYWIŚCIE!!!

k

takie to złośliwe bestie z tych kobiet x Noooo ja się aż boję na ulice wyjść żeby mnie nie zagryzły, albo nie wbiły noża w plecy :D

Zastanawiam się nad dwoma rzeczami Po 1 czemu nie macie dystansu do tego wszystkiego i tak strasznie się tu burzycie Po 2 chyba każdy powinien starać się być jak najlepszy a nie jakiś przeciętniak i tyle... trzeba się starać i ciężko pracować, tak to już jest.

"uwazam, ze przecietna, ale apetyczna z wygladu dziewczyna, ktora pracuje umyslowo i ma cos w glowie to nie sa jakiejs wielkie wymagania." x a może są skoro temat jest o tym jakie to te prawiki mają HOHO wymagania? może to właśnie jest za dużo? ja, kiedy jeszcze miałem nadzieję to interesowałem się laskami które spotykałem w szkole, pracy, w "moich" miejscach, tych gdzie sam bywałem. i nie jakieś super gwiazdy, bynajmniej. miałem szukać wśród babć klozetowych żeby nie były "za duże wymagania"?

k

"takie to złośliwe bestie z tych kobiet" andrzej chyra dzisiaj na onecie: "Polskie kobiety prowadzą jakieś strategie i kalkulacje, są bardziej interesowne." czyżby prawik-frustrat?

Każdy ci tak powie jak mu z kobietą nie wyjdzie :o

Gość do PRAWIKI maja WIEKSZE
super ten cytat z babcia klozetowa, zapisze sobie :D

"co nie powie facet ktory zasmakowal seksu, ktory jest potrzeba kazdego czlowieka doroslego i czyms normalnym" ­ jak dla mnie to seks jest częścią związku, a nie "potrzebą człowieka dorosłego". ­ faktycznie mocno "doświadczona" musisz być, skoro z góry boisz się uznania za zużytą.

offrma, ja znam wielu dupków. część z nich to zwykli koledzy o których sporo wiem ale nie uważam że w pl faceci to skończone świnie myślące wyłącznie o seksie :) mimo, że mi przez to z kimś nie wyszło. takie życie, czasem się trafia na odpowiednią osobę od razu czasem trzeba poczekać, czasem samemu coś może nie tak się zachowamy nieświadomie, czasem świadomie ale bezmyślnie. nakręcając się od 20-25 roku życia jak to tu się dzieje nic dobrego się nie zyska i tyle. ale tak, cała wina w kobietach:classic_cool: skoro tak będzie łatwiej wam żyć

k

a ja chyba zaczne szukac babci klozetowej, zeby pokazac jaki szlachetny jestem :D

"skoro tak będzie łatwiej wam żyć" ja tam nie twierdzę że są złe, dobre czy jakieś tam inne. tylko zacytowałem faceta który takie zdanie wypowiedział. to jest część dłuższej wypowiedzi: Ostatnio dużo przebywasz we Francji. Tam też się rozglądasz? Co myślisz o paryżankach? x Sprawiają wrażenie swobodniejszych, są ubrane z większą swobodą i fantazją. Łatwiej nawiązać z nimi kontakt. Polskie kobiety prowadzą jakieś strategie i kalkulacje, są bardziej interesowne. x i z tym się muszę zgodzić. jak byłem za granicą to tez mi się wydawało że kobiety są jakieś przyjaźniejsze niż w polsce. nie powtarzam tego bo może to tylko takie moje wrażenie ale tak mi się wydaje i taka wypowiedź jak chyry zdaje się to potwierdzać.

Gość PRAWIKI maja WIEKSZE
//"do PRAWIKI maja WIEKSZE ja jestem prawiczkiem i uwazam, ze nie mam wygorowanych wymagan. nie szukam ani modelki, ani prostej i nieokrzesanej panny po zawodowce. uwazam, ze przecietna, ale apetyczna z wygladu dziewczyna, ktora pracuje umyslowo i ma cos w glowie to nie sa jakiejs wielkie wymagania. jakies wiejskie solary albo ultrakatolickie brzydule z oazy, ktore nie gola sie pod pachami odpadaja"// x ha ha, zabawne tluczaczenie sie skrajnosciami, no raczej ze jezdzacej ciagnikiem w gumiakach nie szukasz, .... a powiedz jeszcze jak dlugo na taka "z obrazka" czekasz ?? co robisz by taka znalezc?? jakie sa twoje doswiadczenia z kobietami?? co sam mozesz dac kobiecie i czy spelniasz to co sam od kobiety " odpowiedniej dla siebie" wymagasz??

A niech każdy sobie marzy o jakiej chce ;) tylko niech wie, że trzeba się postarać, żeby zdobyć taką jak pisze koleżanka wyżej "z obrazka"

"a powiedz jeszcze jak dlugo na taka "z obrazka" czekasz ?" x a co to ma do rzeczy?

offerma, w pl ludzie są owszem bardziej nieufni.jednak tyczy to społeczeństwa. z kolei też przeciętna liczba partnerów seksualnych nalezy do najniższych w europie. więc coś za coś, wiadomo w każdym kraju różnych można spotkać ale pewne tendencje istnieją. i zalezy co kto sobie ceni. chociaż w takim uk, na ulicy też damsko-męskich kontaktów się nie nawiązuje raczej,pogadasz ale raczej z kimś starszym albo dużo młodszym, angielki stają się "przyjaźniejsze" w klubach wieczorami :P

nie szukam jakiejs jak z obrazka. poki co nie szukam zadnej, bo nie mam okazji nigdzie zadnej poznac, w pracy same zajete itp., na imprezach do obcych nie podbijam. a co do mnie to dbam o siebie, skonczylem studia, pracuje, czytam, mam swoje pasje, spedzam czas z przyjaciolmi, podrozuje, lubie dobrze i zdrowo zjesc. to tak malo?

no dobra, zgadzam się z wami. jestem marny, nieatrakcyjny, nie podobam się kobietom z "mojego" środowiska, jestem prawikiem. i co mam w związku z tym zrobić? naprawdę zabrać się za te babcie klozetowe? jeżeli uważacie że kobiety wśród których się normalnie obracam to w moim przypadku "za duże wymagania" to tak, miałem za duże wymagania, prawda.

Gość Mazil Sekul
Ja się na pewno nie zgadzam z takim stwierdzeniem że ktoś kto dobija do 30 i jest prawikiem nie ma szans w późniejszym okresie życia poznać kobiety z którą będzie

//do PRAWIKI maja WIEKSZE // - miales juz dziewczyne? co mozesz sam dac kobiecie?

"miales juz dziewczyne? co mozesz sam dac kobiecie?" x no ale co takie pytania mają do rzeczy? nawet jeżeli odpowiedź brzmi "niewiele" to czy oznacza ze jego wymagania są "za duże"? a o tym jest ten temat, czyż nie?

"miales juz dziewczyne? co mozesz sam dac kobiecie?" x napewno moze dac więcej niz ci faceci co siedza w wiezieniu (jest taki topik na kafe czyli mój facet siedzi w więzieniu i co ciekawe doczekał sie juz 3 czesci

po prostu pytam