Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no dlaczego tak jest

Dlaczego prawiki mają takie wymagania ?

Polecane posty

Gość lkjhgfhj
a idźcie wy z tymi birsami - obrzydliwi są, nie ma to jak usprawiedliwiać wiszący bebech + cycki byciem birsem :O już na sam wydźwięk tego słowa robi mi się niedobrze 🖐️

Gość IMO12391
Co Wy chcecie od Edzi? Przecież to młoda dziewczyna, która nadal uważa, że trzeba 'wyszaleć' się gdzie popadnie i z kim popadnie, aby być bardziej "wartościową" w przyszłości. :D

Gość Mazil Sekul
A jak ktoś ma 28 lat i jest prawiczkiem to też ma się wyszaleć ? Przecież ktoś taki jeżeli już może dostać jedną szansę

Gość PRAWIKI maja WIEKSZE
" !offerma "stad tez maja swoj "ideal" w glowie " x no i kolejna porcja głupot. faktycznie "żadnej nie mieli" ale przecież "żyją wśród ludzi", chodzą do szkoły, do pracy do sklepu i tam wszędzie widzą normalne laski a nie jakieś ideały, prawda? skąd wobec tego takie głupoty wymyślasz jakby "prawiki" to byli ludzie zamknięci w szklanej wieży i tam śniący o swoim "ideale"." x Prawda, zyja wsrod ludzi i wsrod dziewczyn, do ktorych w wiekszosci boja sie podejsc, zagadac. Widac tez, ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem. Wystarczy pogadac z niejednym prawikiem, poznac takich i z doswiadczenia wynika, ze maja "chora" glowe i panicznie boja sie dziewczyn, mowia ze "nie maja szans na dziewczyne" - to juz o czyms swiadzy o ich samoocenie, zakompleksieniu itp jednoczesnie marza o kims "wyjatkowym", nie zadowola sie "byle czym" "pierwsza lepsza" to swiadczy ze zyja marzeniami o "ideale", ktory nie istnieje, jakby chcieli na sile miec jakokolwiek to by mieli, ale wola czekac, czekac i bujac w oblokach, to jest chore ... stawiac wymaganie, zamiast sie samemu dostosowac. Prawiki sa zdziwaczale, maja dziwne wymagania i spojrzenie na swiat a przede wszystkim na kobiety!!!! Skoro sami nie mieli seksu to kobiete ktora spala z facetem uwazaja za jakas dziwke, co nie powie facet ktory zasmakowal seksu, ktory jest potrzeba kazdego czlowieka doroslego i czyms normalnym, prawiki brzydza sie kobiet, ktore spaly juz z facetem (bo nie z nimi-prawikami) to swiadczy, ze maja niezdrowe podejscie do seksu, zwiazku, relacji z kobietami. Z wieloma prawikami rozmawialam i mowia, ze musi byc taka taka, taka, taka taka i taka, a inny facet po prostu wchodzi w relacji, poznaje, prawiki najpierw stawiaja wymagania a potem nic nie robia. Dziecinne. Wydaje im sie, ze skoro nie spali z zadna to uwazaja sie za "porzadnych" i tym samym oczekuja, wrecz nalezy im sie CUD kobieta a nie "po innym" facecie, "zurzyta", bo to juz nie jest odpowiednia, nawet normalna kobieta. Tak jakby kazda miala zyc w ascezie i czekac na prawika bo to jedyny odpowiedni facet na tym swiecie. Prawiki nie chca dziewczyny "po jakims innym", co to w ogole za okreslenie?? Chora maja psychike, ewidentnie. To nie jest normalne. Nie bedzie zdrowej relacji z prawikiem, bo taki koles nie podchodzi zdrowo do kobiet. Mnie odpychaja prawiki, nie dlatego, ze nie spali z kobieta tylko, ze jest z nimi cos NIE TAK, nie tak jak z kazdym normalnym chlopakiem w podejsciu do kobiet w relacjach z kobietami i patrzeniu na swiat. Zadna raczej nie bedzie sie dostosowywac do "myslenia" prawika, bo to nie jest normalne. Prawiki nie sa tolerancyjne, nie probuja a stwarzaja sobie cos co chcieliby miec. Prawictwo to z wiekiem juz "okreslona" psychika a nie brak wspolzycia. Mnie nie kreci uczenie czesto doroslego faceta interakcji z kobieta. Czym starszy prawik tym gorzej z nim samym. Moze nastkom to nie przeszkadza, ale doroslym kobietom tak, dlatego prawikow skreslaja w duzej wiekszosci, ktora chce "bawic sie" w nauczycielke relacji. Nie wiem czy wlasciwych slow uzylam, ale sam temat chyba powinien byc zrozumialy.

Ja tam chętnie bym poznał w miare ładną dziewczynę kulejącą towarzysko, jak ja. Problem w tym, że to one mają większe wymagania i uważają, że stać je na takiego z normalnym życiem. 🖐️

Gość policjanttt....
ja jestem 29 letnim prawiczkiem i tak już zostanie

Gość IMO12391
Ktoś przeczyta tą ścianę tekstu? Może Ty Edzia? :classic_cool:

"to swiadczy ze zyja marzeniami o "ideale"," x to świadczy tylko o tym że bezdennie głupia jesteś. jak w ogóle można coś tak idiotycznego wymyślić? całe "wymagania" które opisujesz sprowadzają się do jednego: seksu. widać bardzo cię to dotyka. czyżbyś miała za duży "przebieg" i nie radzisz sobie z tym?

Gość do PRAWIKI maja WIEKSZE
a moze wystarczy miec normalne wymagania? nie kazdy szuka brzyduli albo prostej panny, ledwo od pluga odciagnietej

Widać po co niektórych że już nie mają jak się usprawiedliwiać :D A to że kobiety biorą bearswó, a to że ruchaczy, a oni tacy biedni i pokrzywdzeni :D

Gość do Prawiczek bez wiary
poszukaj normalnej i inteligentnej, nie szukaj koniecznie kulejacej towarzystko

Gość hhehehehhehe
"homo-pedryl" cudowne okreslenie :D

Gość szklane oko
ja chcę mieć taką kobietę w której się zakocham, nie potrafię być z kimś kogo nie kocham

Gość trafić retinopatii
Niektórzy nie potrafią uwierzyć w to, że niektórzy mężczyźni nie potrafią tak bez uczucia czy to być z kimś czy uprawiać seks.

Gość mezczyzna anonim
w pewnym wieku jest coraz trudniej się przełamac co ja 28 letni prawik mogę wiedziec o miłości i seksie kazda kobieta mnie skresli z tego powodu

a ja nie szukam dziewicy, natomiast kobieta ktora sypiala z wieloma facetami dla sportu u mnie odpada. no i odpada tez prosta panna po zawodowce. szukam wyksztalconej dziewczyny np. z korporacji, ktora sie potrafi wyslawiac i zna biznesowy, wielkomiejski savoir-vivre

"Prawda, zyja wsrod ludzi i wsrod dziewczyn, do ktorych w wiekszosci boja sie podejsc zagadać" ­ A po co mam do kogoś podchodzić i zagadywać? Jak podchodzę to mam jakiś interes - do dziewczyn nie mam żadnego. I co to jest to całe zagadanie? O co w tym chodzi? Myślicie idioci, że jak najebani na imprezie coś wystękacie do dziewczyny to już jest podryw? Lepiej zwymiotujcie jej w dekolt - będziecie oryginalni i macie gwarancję, że o was nie zapomni. ­ "a moze wystarczy miec normalne wymagania? " ­ A może wystarczy się sobie wzajemnie spodobać, tępa szmato?

"szukam wyksztalconej dziewczyny np. z korporacji, ktora sie potrafi wyslawiac i zna biznesowy, wielkomiejski savoir-vivre" ­ Z korporacji? To po co ci taka w ogóle? Chcesz ją tylko wieczorami widywać? To już lepiej psa kupić.

mowie o takich korporacjach, gdzie sie pracuje 8-16. nie wiem jak Ty, ale ja prostych panien nie lubie. prosta wiejska dziewuszka, ledwo co od pluga oderwana to nie moje klimaty

Gość Mazil Sekul
Ja bym chciał taką z którą bym razem pracował

Gość PRAWIKI maja WIEKSZE
//"do PRAWIKI maja WIEKSZE a moze wystarczy miec normalne wymagania? nie kazdy szuka brzyduli albo prostej panny, ledwo od pluga odciagnietej"// x A widzisz, prawiki popadaja w skrajnosci i widza przez pryzmat skrajnosci, co sam wlasnie potwierdziles.. x //" !offerma (...) całe "wymagania" które opisujesz sprowadzają się do jednego: seksu. widać bardzo cię to dotyka. czyżbyś miała za duży "przebieg" i nie radzisz sobie z tym?"// x Nastepne skrajnosci. Nic innego w sumie nie mozna uslyszec od Prawika. x //"policjanttt.... ja jestem 29 letnim prawiczkiem i tak już zostanie"// x Tez tak mysle, wlasnie o tym napisalam. To nie jest normalne podejscie ani powyzsze. To domena jedynie prawikow. ... Juz chyba wszystko napisalam, a prawiki na Kafe jak widac tylko i wylacznie potwierdzaja moje slowa.

"Nastepne skrajnosci. Nic innego w sumie nie mozna uslyszec od Prawika. ' ­ Prawdę napisał. Wszystko sprowadzasz do seksu.

Gość szklane oko
tuski i jego mafia mówiła że życie w polsce bedzie sie opłaać ludzie zaczną wracać z emigracji itp, czyli to prawda bo w kazdej telewizji to mowili

Gość Mazil Sekul
A co Ty piszesz za wszystkie kobiety ? Bierz sobie jakiego chcesz. A nie decydujesz o wyborze innych kobiet

Gość PRAWDA W OCZY
CZYLI DLA PRAWIKOW PUSZCZALSKIE?

ja jestem prawiczkiem i uwazam, ze nie mam wygorowanych wymagan. nie szukam ani modelki, ani prostej i nieokrzesanej panny po zawodowce. uwazam, ze przecietna, ale apetyczna z wygladu dziewczyna, ktora pracuje umyslowo i ma cos w glowie to nie sa jakiejs wielkie wymagania. jakies wiejskie solary albo ultrakatolickie brzydule z oazy, ktore nie gola sie pod pachami odpadaja

Gość Mazil Sekul
Z wiekiem wiara ucieka. Dla kogoś takiego ratunkiem będzie jeżeli to kobieta zacznie robić kroki