Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no dlaczego tak jest

Dlaczego prawiki mają takie wymagania ?

Polecane posty

Gość PRAWIKI maja WIEKSZE
Logika prawika jest nielogiczna.... Zastanawialiscie sie prawiki w czym jestescie lepsi od swoich rowiesnikow nie-prawikow? Co wiecej mozecie dac kobiecie niz oni? Dlaczego wlasnie kobieta mialaby wybrac prawika?

Gość Mazil Sekul
Nie uda ci się zepchnąć nas do rynsztoka jak to robili gestapo z Żydami

Gość do PRAWIKI maja WIEKSZE
moze oni sa lepsi bo bardziej przebojowi i cwani? moze przystojniejsi? moze sa tez mniej wymagajacy i biora sie za bezrobotne po zawodowkach? moze bardziej zaradni?

moze oni sa lepsi bo bardziej przebojowi i cwani? moze przystojniejsi? moze sa tez mniej wymagajacy i biora sie za bezrobotne po zawodowkach? moze bardziej zaradnni? x Dokładnie, wiec czas to zmienić

Gość sdvvvvtrb
l

nie wyobrazam sobie zwiazku z prosta panna. mialem szanse u takich niezbyt rozgarnietych, gapowatych, ale zwyczajnie mnie nie krecily. ja lubie kobiet elokwentne, lotne, wyrafinowane, z taka korporacyjna kultura osobista

Gość Mazil Sekul
Są jeszcze mądre dziewczyny które nie lecą na ruchaczy ale docenią dobrego prawiczka

Podsumowując. Obiektywnie nie mamy żadnych wygórowanych wymagań, lecz niestety w obecnych czasach kobieta ma większą wartość niż jej męski odpowiednik(nie liczac topu) i musielibyśmy szukać kobiet sporo poniżej nas, bo inne by wybrzydzały. 🖐️

Gość PRAWIKI maja WIEKSZE
do PRAWIKI maja WIEKSZE - to juz wiemy, ze ty na swoja ksiezniczke bedziesz czekac az sie sama niespodziewanie zjawi ..... Pytam raczej dlaczego dorosla kobieta ma dac szanse akurat doroslemu facetowi - prawikowi wg was?

Gość Mazil Sekul
Nie ważne czy ktoś jest prawikiem czy nie. Ja wiem że będę z moją przyszłą żoną szczęśliwy.

Gość coś dla szczekaczy netowych
po pierwsze za jęzor ciągnąc nie mam zamiaru. co kto powiedział jako pierwsze o nim świadczy i tak zostaje. po drugie, no to jednak coraz więcej tych wymagań jest. "korporacyjna kultura osobista" :D fajnie brzmi po trzecie, jak zwykle popadacie w skrajności, ile to tych polek co mają autostrady w kroczu:D PRZECIĘTNA Polka miała 4,7 partnera, z czego ponad połowa deklaruje że spała z jednym jedynym, a zaledwie co 10 miała wielu partnerów (i co sprawia że srednia jest jaka jest) natomiast przeciętny Polak miał 11 partnerek. plus http://i.wp.pl/a/f/jpeg/29010/seks_nastolatki_infografika.jpeg co mi moderacja usunęła chyba :( tak, to wszystko swiadczy o tym, że kobiety to kurwy a mężczyźni się szanują. z takim podejściem żadna na Was nie spojrzy, nawet ta "szanująca się" bo nikt nei chce ograniczonego tłuka

Gość Mazil Sekul
ale co ?

Gość Mazil Sekul
I tak się nie damy stłamsić

Już widze te 11 szczególnie w naszym pokoleniu :D. U facetów to jest tak, że cześć o jednej może pomarzyc, a częśc podbija statystyki, bo mają tych partnerek od cholery. Zresztą wiadomo, że faceci będą deklarowac, więcej niż mieli. Obecnie wątpie by kobiety miały mniej partnerów niż faceci partnerek.

aha, i statystyki podaję bo zgadzają się z moimi obserwacjami, przeciętni ludzie nie ruchają się z kim popadnie, mimo wszystko. dlatego je podaję. ale chyba pewnie to kłamstwo, w końcu każdy prawiczuś wie lepiej jakie kobiety są, w końcu opera swą wiedze na pamiętnikach z wakacji i trollach oraz prowokacjach na kafe:classic_cool:

Wiara, co jest nie tak w "Waszym" pokoleniu? chyba jestem w Waszym pokoleniu i nie zauważyłam zatrzęsienia facetów co przez lata z babą ich się nie widziało. tylko na kafe się zebraliście

Gość Mazil Sekul
Może są ludzie co w wieku 30 paru lat dojrzeją do bycia z kobietą. Czy każdy kto już włożył penisa do pochwy musi być lepszy ?

Ale że więcej jest takich facetów od kobiet to fakt. Każdemu tutaj czegoś brakuje i ta jedna wada już go eliminuje. Offerme wyglad, mnie i Darkera bycie niesmiałym outsiderem, Looosera brak pracy itp. Kobieta może byc siedliskiem wad, a i tak znajdzie się jakiś chętny.

Gość Mazil Sekul
Akurat Loooooser uważa że brak pracy nie jest taki ważny a on jest stworzony do wyższych celów. Zresztą będzie miał cały dom i mieszkanie więc o kasę nie ma co się martwić

raczej pozwoliliście by ta jedna wada totalnie Was zdominowała i dołożyły się do tego inne które ciężko wyplenić. mam bliską znajomość z kimś podobnym i skromna nazwa "bycie outsiderem" zupełnie nie oddaje tych wszystkich zahamowań, i całego syfu co siedzi w głowie a który trzeba wykorzenić jeśli chce się zawrzeć jakąkolwiek bliższą relację.

jakąś babeczkę po 40 co fascynuje ją rozprawiczanie też byście znaleźli chociażby. albo nimfomankę. i na to samo wychodzi. jak babka jest siedliskiem wad to facet nie zechce jej na nic więcej niż to by móc zamoczyć.

poki co kobiety nie szukam bo zajety jestem innymi sprawami, a kiedys mialem okresy bezrobocia i rozne problemy albo prace mialem daleko od domu i w jedna strone mialem ok 1.5 godziny drogi. poza tym mialem napiete plany co do zycia towarzyskiego i weekendy mialem zajete, a czas lecial. a uwazam, ze szanse kobieta moze mi dac mimo, ze jestem prawiczkiem? bycie prawiczkiem to taka straszna wada? jakbym wczesniej poszedl do lozka z jakas panna, ktora sie wyslawiac nie potrafi i skonczyla tylko podstawowke to bylbym kims lepszym?

nie uwazam sie za siedlisko wad. szukam normalnej dziewczyny. bynajmniej nie musi byc dziewica, paru partnerow mi nie przeszkadza

"Każda kobieta zasługuje na mężczyznę wyjątkowego i lepszego od innych, ale to Prawiki mają wygórowane wymagania i popadają w skrajności." x Logika Edzi. x faktycznie kolega tu ciężko "logiką" grzeszy.

"wlasnie, ze o tym jest ten temat. Kazdy prawik ma z tym problem." x ja pierdolę, co za idiotka. ty już się lepiej nie odzywaj jak masz tak ciągle bredzić "od czapy". najpierw twierdzicie że "prawiki mają za duże wymagania" a potem się nagle okazuje że nieprawda więc "za duże wymagania" zamieniają się w "co możesz dać od siebie" i debilka zaczyna wypisywać całe kolumny jakichś swoich urojeń o "zaburzeniach" z dupy wziętych i chuj wie czym jeszcze. pani psycholog dla ubogich się znalazła. weź się laska lecz na nogi bo na głowę to już za późno.

niedlugo to facet nie bedzie mogl wymagac od kobiety pismiennosci bo sie okaze, ze ma za wysokie wymagania

Niezły ubaw z was :D jak wy usprawiedliwiacie swoje nieudacznictwo :D Jak można przez całe życie nie zainteresować sobą żadnej kobiety? To naprawdę trzeba mieć coś z deklem