Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no dlaczego tak jest

Dlaczego prawiki mają takie wymagania ?

Polecane posty

Gość IMO12395
ŻADNEGO "a może nie podobasz się, boś wulgarny właśnie?" ­ Bo najważniejszy jest Charakter(R)! :D 🖐️

Gość ŻADNEGO
A co ci się w moim nie podobało? Słowo zj**? A do mnie to już tak można? Wycieruch też nie pasuje? Zabolało? Uderz w stół... - no widzisz, nawet mnie nie znasz, nic o mnie nie wiesz, ale już usiłowałeś mnie obrazić. Tak, nie podoba mi się :wyciercuch", nmiezależnie czy mowa o facecie zaliczającym kobiety na prawo czy lewo, czy o kobiecie, zaliczającej mężczyzn. " Uderz w stół" - coż panie |Darker, każdy sądzi po sobie.... " Miej litość, bo TO się będzie rozmnażać" No jasne,że będzie, a Wy prawiczki, na szczęście UMRZECIE BEZPOTOMNIE ;);) Jesli tak piszecie na forum, wątpie,że w obecności kobiet w realu wspinacie się na wyżyny elokwencji i taktu. Naprawdę. Zero klasy, zero szacunku, zero kultury i w dodatku żalą się na KOBIECYM forum i OBRAŻAJĄ kobiety na kobiecym forum. No ŻAŁOSNE.......

Gość ŻADNEGO
Nie zamierzam zmieniać "niegrzecznych chłopców '; w gentelmenów, bo nie lubię i nie poddejmuję sie spraw beznadziejnych. Ale faktycznie, niestety takie kobiety się znajduja.

Gość popycham posty
Arger - ty i prymityw to są synonimy :D pasujące do każdego prawika

Gość ŻADNEGO
no to skoro jesteś wulgarny a kobiety na takich klecą, jak sam stwierdziłes, dlaczego jesteś nadal sam?

Gość z tą przyprawą
dobre

"no widzisz, nawet mnie nie znasz, nic o mnie nie wiesz, ale już usiłowałeś mnie obrazić." ­ Strasznie do siebie to bierzesz. Wyluzuj. Wsadź sobie wibrator, napij się kompotu, zagryź czekoladą. Będzie dobrze. ­ "No jasne,że będzie, a Wy prawiczki, na szczęście UMRZECIE BEZPOTOMNIE" ­ Akurat mnie to nie przeszkadza. Dzieci i tak mieć nie chciałem. ­ "Zero klasy, zero szacunku, zero kultury i w dodatku żalą się na KOBIECYM forum i OBRAŻAJĄ kobiety na kobiecym forum. No ŻAŁOSNE......." ­ A gdzie te obrażone? Coś niską samoocenę macie jak was na forum anonimowo można obrazić :D

Jeśli chodzi o wulgarność to sam słyszę kobiety (stojąc w pobliżu) klną, aż przykro słuchać:O

Gość ŻADNEGO
ja nie powiedziałam, że jestem obrażona, napisałam ,że usiłowałeś mnie obrazić.

Gość Mazil Sekul
Nie jesteśmy w typie dziewczyn i tyle.

Gość Darker bije wszystkich
na głowe sowim prostactwem i chamstwem. I potem płacze jakie to kobiety złe i nie doceniają prawika :D skoro pogardliwie się odnosisz do innych który z kimś spali nie ważne czy to facet czy kobieta to nie spodziewaj się miłego traktowania

Gość ŻADNEGO
a żałosne jest to,że zamiast zmienic sytuację dla was niekomfortową, wolicie pisac na nie dla was porzeznaczonym forum, wyżalać się kobietom, wyrażać sie o nich per " lafiryndy" i myślec że będą was za to głaskać po główce i załować, jacy to wy biedni:D:D:D

Ja tu niczego nie usiłuję. Same macie pierdolca na własnym punkcie i wszystko bierzecie do siebie.

"I potem płacze jakie to kobiety złe i nie doceniają prawika" ­ Ja nie narzekam, że kobiety są złe. To trochę tak jak narzekać, ze Chiński produkt jest do niczego. To po prostu wiadomo. ­ "skoro pogardliwie się odnosisz do innych który z kimś spali nie ważne czy to facet czy kobieta to nie spodziewaj się miłego traktowania" ­ Jak spali to niech nie ryczą teraz i nie narzekają, że zmarnowały swoje najlepsze lata na byle kogo. Przecież przemocą was nie wzięli, dobrze wiedzieliście jakiego ananasa sobie do łóżka bierzecie. Ach to wasze . Lubicie rzeźbić w gównie i tyle

Gość Mazil Sekul
Bo jesteśmy biedni

"a żałosne jest to,że zamiast zmienic sytuację dla was niekomfortową, wolicie pisac na nie dla was porzeznaczonym forum" ­ A jak ją zmienić? Hm? Co poradzisz facetowi lat 28 co nigdy nie był na randce, nie ma pojęcia co i jak bo ciągle tylko słyszał 'zostańmy przyjaciółmi'? Ja całe studia wychodziłem z siebie i stawałem obok - nie wystarczyło. Teraz popadłem w letarg i mam dość.

Gość do PRAWIKI maja WIEKSZE
ŻADNEGO, a malo to dziewczyn ma za soba relacje z dresiarzami? malo to w liceum i na poczatku studiowania latalo za totalnymi chuliganami albo dilerami? a ja uwazam, ze pasuje do kobiety wielkomiejskiej z korporacji

Gość Mazil Sekul
Widać że tu są ludzie którzy lubują się w kopaniu innych.

Krwawy Edward, moglem miec dziewczyny, ale takie ktore byly zwyczajnie srednie. pracuje w korpo. mam sie brac za bezrobotne petentki MOPS?

Off ja spokojny człowiek jestem tylko te mendy mnie wkurwiają :D

"wątpie,że w obecności kobiet w realu wspinacie się na wyżyny elokwencji i taktu. Naprawdę. " x no bo przecież wszyscy wiedzą że ci na których lecą laski to wyróżniają się właśnie "elokwencją i taktem". naprawdę opowiadacie takie głupstwa że żal.

Gość Edy znowu zajdzie komuś
za skórę :D dobry koleś z niego ;)

a ja wole byc sam, niz z babcia klozetowa, bo nie po to studia skonczylem i nie po to pracuje w korporacji w biurowcu, zeby brac sie za panny wielce proste i nie z mojego swiata

Gość Robert K
Jak same klną to nie widzą tego. A jak facet raz na jakiś czas walnie mocnymi słowami to zaraz prymityw