Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elfickaaa

PRZEZNACZENIE DWOJGA LUDZI

Polecane posty

Gość elfickaaa

Cześć. Wierzycie w coś takiego jak przeznaczenie ? W sensie, że drugi człowiek jest nam przypisany z góry ? Ja sama w to nie wierzyłam i śmiałam się z tego póki nie wydarzyło się coś co spowodowało, że musiałam w to uwierzyć :D Istnieje takie coś w ogóle ? :P:D

Gość wiesz co... ;/;/;/
Ja wierzę w to :)) kiedyś powiedziałabym, że to głupota, ale..... nawet mój ukochany stwierdził, że to przeznaczenie.... ;)

Gość wiesz co... ;/;/;/
pstroo co stoi Wam na drodze , skoro się kochacie??

Gość pstroo
Ja juz ulozylam sobie zycie zanim poznałam tego do którego to co czuje nazywa się miłość. Łączyło nas coś niesamowitego,ale musielismy to zakończyć.Niestety. ON po zakończeniu naszej zanjomosci miał kilka dziewczyn minął rok a on nadal nie pokochał zadnej innej..

Gość pstroo
obejrzyjcie sobie film 3metry nad niebem,super film

Gość franiamania
Nie wiem jak to nazwać . Poznałam faceta i czuję , że to ten . Nie wiem nigdy tak nie miałam , to jakieś przyciąganie , sama już nie wiem . Tylko logicznie myśląc nie widzę szans na bycie razem - więc dlaczego wciąż czuje to coś ? Może wypowiedzą się osoby , które miały podobnie , ale są w związku z tym kimś.

Gość elfickaaa
No właśnie. Też tak mam... Niby wcześniej były jakieś fascynacje, miłości, ale to co teraz mi się przydarzyło i to w głupi sposób to nie wiem jak nazywać. Nigdy nie czułam takiego przyciągania do drugiego faceta... Po jednej rozmowie już mogłam spokojnie stwierdzić, że znam Go z 10 lat, a tymczasem to było moje pierwsze spotkanie. Nawet przestałam czuć, że czas mija... Rozmawiam z Nim i on nie istnieje ! Jakiś wewnętrzny głos mówi mi, że to ON i koniec. I nie wiem jak to nazwać... On sugerował, że coś podobnego czuje.

Gość hfghfgh
Ja w to wierze, że Bóg zsyła nam kogoś kto jest nam przypisany i już!

Gość weź ten ślub
wierzę, wierzę ;) jest coś takiego, tylko trzeba dać sobie czas , a nie szukać na siłę i wiązać się z pierwszym lepszym

Gość sxd,mefckngr
Zdecydowanie w to nie wierzę. ;)

Gość pytaniaaaaa
NIE WIERZĘ