Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qpqpdpmoknnbnmmm

OBSŁUGA W DELIMIE JEST SKANDALICZNIE WOLNA!

Polecane posty

Gość qpqpdpmoknnbnmmm

No po prostu szok żeby w 21 wieku czekac w kolejce średnio 25 min do kasy! Kasjerki pracują tempem żółwia. Oglądają 100 razy produkt, macają, dopiero potem skanują. To trwa wieki! Bojkotuję delimę

Gość Pracownica De.......
Ja pracuje w Delimie. Nie podoba Ci się to wypierdalaj do innego sklepu głupia cipo! Płacą mało to będę wolno obsługiwać!!!!!

Gość qpqpdpmoknnbnmmm
jakoś w innych sklepach też mało płacą a kasjerki pracują szybko! jesteście po prostu leniwe

Gość qpqpdpmoknnbnmmm
poza tym prezentujesz poziom "wypie**alaj do innego sklepu głupia cipo" to ile być chciała zarabiać. Na tym poziomie najniższa krajowa to dla takich za dużo

Gość mop z wiadra
brawo!!! bardzo dobrze robia panie kasjerki, jezli placa im 5,6 zloty na godzinne to tak wlasnie powinna wygladac ich praca, jeszcze herbatke powinny sobie tam popijac:) tak trzymac kobitki za te psie pieniadze nie bedziecie cale upocone wychodzac z pracy, moze beda miec mniej kliejntow, i kasy to to ich nauczy czegos! pozdrawiam wszytskie wolne kasjerki w delmie i gdziekolwiek indziej gdzie placa mniej niz 10 zloty na h na reke!

Gość qpqpdpmoknnbnmmm
""wypie**alaj do innego sklepu głupia cipo"" ktoś o takim poziomie powinien być na bezrobociu. I od dzisiaj każdą wolną kasjerkę razem ze znajomymi zgłaszamy do dyrekcji. Skoro taki jest wasz poziom i nie szanujecie pracy... (zwłaszcza ze większość dobija do 50-tki i łatwo pracy nie znajdzie haha)

Gość qpqpdpmoknnbnmmm
a potem siądzie przy komputerze taka zwolniona pożal się boże kasjereczka i napisze "nikt mnie nie chce zatrudnić, zwolnił mnie wredny szef, Polska bee"

Gość qpqpdpmoknnbnmmm
up

Gość qpqpdpmoknnbnmmm
up

Gość gffgfgfgfggfgffg
Od dziś zaczynamy bojkot wolnych kasjerek w Delimie. Zachęcam do przyłączenia się

Gość gffgfgfgfggfgffg
zachęcam też do zgłaszania dyrekcji opieszałości w liczeniu produktów

Gość gffgfgfgfggfgffg
polecam zgaszanie zwłaszcza nadymanych pań ktore myslą ze jak maja 50 lat to sa nietykalne

Gość gffgfgfgfggfgffg
up

Gość gffgfgfgfggfgffg
up

Gość Kogo to obchodzi????
Bardzo dobrze, niech pracują w zwolniony tempie, bez pospiechu.Niby z jakiej racji mają się spieszyć? Przecież nie pracują na akord:D Jak pójdę tam po zakupy poczęstuję Panie kawą,lub herbatą, chyba mają prawo na odrobinę luksusu!:D

Gość gffgfgfgfggfgffg
a ja w tym czasie stojąc w kolejce pójdę do dyrektora na skargę i taką paniusię wywalą z roboty ;DD

Gość Jednym słowem mówiąc
Jaka płaca,taka praca! Jak ci nie pasuje możesz pójść do osiedlowego sklepiku! Dziewczyny jestem z Wami:D

Gość odwal się od kasjerek
podła cipo? Nie masz innych rzeczy w życiu...

Gość Matrona wie swoje
Pewnie jesteś bezrobotna dlatego jesteś taka mściwa?! Podłość ludzka nie zna granic.Kobito ale jesteś żałosna.

Gość odwal się od kasjerek
Nie rozumiem takich zawistnych ludzi. Ja ich pracę szanuję i nie mam pretensji o tempo, bo są ludźmi nie robotami. A Ty kim jesteś w życiu, że się tak wywyższasz?

Gość gffgfgfgfggfgffg
hahaha, mam świetną pracę ale dlatego że CHCĘ PRACOWAĆ. Jak się nie szanuje pracy- na bruk! praca ma być szybka i efektywna

Gość gffgfgfgfggfgffg
poszłam dzisiaj dla odmiany do biedronki- obsługa miła, sympatyczna, bardzo szybka, dziewczyny fajne, uśmiechnięte delima- zwykłe gbury a podejrzewam że pensje podobne

"Płacą mało to będę wolno obsługiwać!!!!!" TOTALNIE nie rozumiem takiego podejścia do pracy, może dlatego że uważam jaka praca by nie była, trzeba ją szanować. I jak autorka uważam, że jeśli ktoś ma takie podejście do pracy, to na nią nie zasługuje!

Pracowałam kiedyś w pogotowiu, płacą tam naprawdę grosze, w porównaniu do innych lekarzy, GROSZE. I co? miałam wolno ratować życie? wolno zakładać gipsy? popijać kawkę w trakcie reanimacji? Może jestem dziwna i mało "polska" ale uważam że jaka by praca nie była, trzeba dawać 100% siebie