Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lahha

Wiosenna mamo!!!!

Polecane posty

Gość Lahha

Czy ty robisz coś innego oprócz siedzenia na kafe? Od rana tu jesteś, ze tak spytam mąż ci pozwala? A dzieci?

Nic nie robie bo nie mam w chwili obecnej takich fizycznych mozliwosci. Leze z wenflonami w rękach czekam az mnie maz o 18 odtransportuje do szpitala bom wyszla na kilka godz na przepustke.Patrze na moje dzieci i aż sie rozpływam ze są tak blisko ze moge je dotknąć poglaskac przypatrzyc sie jak sie bawią... i jak pomysle ze 18 juz niedlugo to wyc mi się chce :( Ale coż, rożnie się życie plece trzeba sobie radzić. Zresaztą jakos nie widzę cobym tu 24 na dobę była 7 dni w tyg, nawet dostepu do neta w takim wyadniu nie mam ;) Ale zapytaląs, odpowiedzialam. Mam nadzieję, że zaspokoilam twoją ciekawość,

Gość Kochany ucho
A co sie stało?

Gość cinamonic
Autorko, jak rozumiem tobie mąz+pan i wladca wyraza zgode na korzystanie z internetu?? jestes ubezwlasnowolniona czy po prostu głupia?

Mam nawrót choroby z przed kilku lat. Nie umieram ;) Ale musza mnie poprześwietlać, naszpikowac antybiotykami i sprawdzić czy coś wycinają czy tym razem się obejdzie bez. Wszystko pikuś, ale po kilku dniach bez maluchów to już wpadałam w depresje. Dobrze ze pielęgniarki takie fajne się trafiły i namówily lekarza na możliwosć przepustki bo czuje się od razu tysiąc razy lepiej i zdrowiej :) Licze ze to już tylko kilka dni i koniec tego korzystania z dobrodziejst NFZ ;)

Gość Nie ma jak samemu
o sobie założyć temat :D. Wiosenna mamo ty nie potrafisz żyć kiedy kafe nie toczy się wokół twojej osoby. To już choroba.

Gość hahahahahahahhahahahahha
Autorko ale się uśmiałam:D "Mąż Ci pozwala"? A Tobie mąż musi pozwalać na korzystanie z netu??:D Chyba zazdrościsz wiosennej,że Tobie mąż zabrania i musisz 24 na dobę przy garach siedzieć:P

Gość Też mi się wydaje że
nienasycenie uwagą innych. Już samo wstawianie prywatnych zdjęć sygeruje że autorka chce być znana i lubiana a potem to już wystarczy to kontrolować i od czasu do czasu przypominać się o sobie . O, dokładnie w taki sposób jak tym tematem. Szkoda mi takich ludzi jak Wiosenna.

Tak własnie jest. Caly mój w życiu to zdobyc kiedys na tyle kasiorki zbey sobie to forum wykupić na własność ;) Teraz cóż mi pozostalo nic tylko zaklądac o sobie tematy i odpowiadac na nie pod różnymi nikami. Smutne życie :P Pocieszam się tylko tym ze inni, choćby ty, mają o wiele lepiej i weselej :P

Gość Też mi się wydaje że
Mój post tyczył się osoby wiosennej mamy gdyby ktoś wierzył że autorka tematu to jakaś inna osoba ;)

Gość astrum33
wiosenna znowu o sobie topik zalozyla i bedzie teraz przezywac :D:D ta laska jest nienormalna:D

Gość astrum33
ostatnio zalozyla topik o sobie jako pomarancza i zachwycala sie "jezu wiosenna jaka ty piekna i zgrabna jestes":D

Gość w sumie- juz 4ry minuty po
załozeniu tematu odpowiedziałąs? mając przepustke zeby byc z dziecmi siedzisz na kafe? a dzieci ? wazniejsza kafe? kafe mozesz czytac w szpitalu - a teraz poswiec czas dzieciakom

ex debill dzięki :) licze na to bardzo bardzo bo ferie nam się koncza i zaczyna szkolno przedszkolne życie trzeba się spowrotem zabrac zalogistyke odwożeniowo-przywożeniową. Jedna osoba tego nie ogarnie. Byle do wiosny :)

Gość A ja się do tego uśmiecham
bo jak ktoś nie kradnie, nie zabija , nie krzywdzi ludzi tylko sobie siedzi na kafe i fantazjuje to mi to nie szkodzi , wręcz czasem mam ochotę wziąć kartkę , długopis i zrobić z tych zlepków wypocin jakiś fajny szkic natury kobiecej siedzącej na kafe :D

Kurcze ale wy macie smutne niedziele. Ja tu siedze i pisze a wy siedzicie i rozkminiacie w jaki sposob powinnam wykorzystywac czas z dziecmi. Ano wykorzystuje. Leże bo wstac nie moge, zosinka spi tu kolomnie, a starsi budują z klocków lego. I jestem happy, oni też. Mnie tam niczego wiecej do szczescia nie potrzeba nie mam zadnych wyrzutów z tego powodu. Zastanawiam sie czemu wy macie? ;) Ale pewnie odpowiedzi mnie juz nikt z zainteresownaych nie udzieli :P

Gość buahahahahahahahaaaa
Hahahahaha, wiosenna znowu sama o sobie zalozyla temet, no serio padne, ta dziewucha jest tak smieszna ze hej!

Gość iglooo
A maż????

Gość mmmmmmmmnnniiiiiaaaaam
Ludzie w dzisiejszych czasach (często smutnych) potrzebują odskoczni, świata fantazji, wykreowania się na nowo, stworzenia swojej osoby od podstaw ale energia i zapał z jakim to czynią jest godzien podziwu ;). Tak czy tak świetna czasem lekturka :D

Też mnie to zaskoczyło. dostała przepustkę a już siedzi na kafe i pierwsza na posta odpowiada. A podobno tak się za dziećmi stęsniłaś.;)

Gość astrum33
my mamy smutne niedziele? wez sie krowqo rpozplodowa nie osmieszaj bardziej niz tym tematem:D zyebane zycie masz ty skroro przyjemnosc czerpiesz z tego ze ktos pooglada zdjecia twoich dzieciarow wklejonych w stopke debilna babo

Gość astrum33
a maz pewnie wali konia przy drugim kompie:D

No i bardzo się ciesze że Wam humor poprawiam swoją osobą, to tez dla mnie coś pozytywnego ze mimo iż nawet takich intencji nie mialam udalo mi się zrobić male dobro dla kogoś nieznajomego ;) Mąż w pracy. Niektórych 5 dniowy tydzien pracy niestety nie obejmuje :(

Gość mmmmmmmmnnniiiiiaaaaam
Pozdrawiamy Wiosenna mamo i szybko dochodź do zdrowia :). A ja też już spadam bo czas pobrykać z psem na spacerze a taki urwis z tego mojego Azorka jednak kocham go , on mi daje tyle radości :). Bye.

Nie wiem jaką ty masz niedziele, ja grzecznie zapytalam to ty ciagle wychodzisz z zalożenia ze wiesz lepiej niz ja co sie u mnie dzieje i jak się powinnam zachowywac w danej sytuacji. Przeciez to nie ja ci pisze "idz sie zajmij dzieckiem, zrób obiad mezowi, wstan, idz, siądx" Tylko ty mnie. Troche to smieszne ze próbujesz wejsc w moje zycie i nim sterowac a potem jeszcze masz pretensje :D Ale kij z tym. Dzieci mi nie przypilnujesz, jesc mi nie dasz, prania nie posklądasz, czesc na ulicy nie powiesz wiec czmeu w jakikolwiek sposob mialąbym się rpzejmowac tym co piszesz, myslisz, czujesz w stosunku do mojej osoby? Nie ma takiego powodu :)

Gość do tych, które tak
najeżdżają na wiosenną- czy ktoś wam karze czytać to, o czym ona pisze???

Gość hahahahahahahhahahahahha
astrum,ale Ty przecież nie musisz jej czytać:/ Niby czym ona Cię tak katuje...jakbyś nie czytała to by Cię nie katowała... Ty też musisz tu cały czas siedzieć skoro wszystko o niej wiesz;/

Gość iglooo
wiesz co wiosenna, do tej pory mialam cie za madrą babkę, ale dzisiaj przesadziłaś... Skoro nie widziałąs dzieci kilka dni i jestes z nimi tylko na weekend - za 2,5 godziny podobno zmykasz do szpitala - to nie uwazasz, ze powinnas z tymi dziecmi spedzac czas???? Zwlaszcza ze tatus w pracy :-O A reszta twojej licznej rodziny??? Dlaczego nie spedzacie razem niedzieli??? Cos tu nie halo, mala, wiesz?