Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BardzochudaOna

CHE PRZYTYĆ! POMOCY!

Polecane posty

Gość BardzochudaOna

Chcę przytyć dla siebie i dla zrowia. Mam około 173-174 cm wzrostu i ważę 52-53 kg. Powinnam ważyć 60. Jest mi wiecznie zimno. Ta zima to dla mnie koszmar. Najgorsze jest to ,że nie mam apetytu. Wmuszam w siebie jedzenie,ale po prostu mój żołądek nie wytrzymuje. Później boli mnie brzuch. Biorę tabletki antykoncepcyjne (muszę ) Myślałam ,że dzięki nim przytyję ,ale niestety nic to nie daje. Czy są jakies syropy bez recepty na poprawę apetytu? Jem 3-4 posiłki dziennie, białe pieczywo, mięso, warzywa, słodycze, pije dużo tłustego mleka (dosładzam je sobie miodem).

Gość BardzochudaOna
Dodam ,że mam 24 lata, więc to już nie jest kwestia "dojrzewania"

Gość 1piuouhyh
sa ale na recepte

Gość BardzochudaOna
Receptę mogę sobie załatwić jakoś. Byłam u lekarza, ale mi nie wystarczą wytłumaczenie ,że widocznie taka moja uroda skoro siedzę w 2 swetrach w domu bo już nie ma mnie co grzać i widać mi żebra

Gość 1piuouhyh
to zalatw sobie powinien ci cos przepisac bo masz niedowage i powiedz mu z enie masz smaku do jedzenia dalej

Gość 1piuouhyh
bez recepty to jest tylko syrop citropepsin ale zapytaj w aptece moze akurat sa nowosci

Gość BardzochudaOna
a Peritol?

Gość 1piuouhyh
peritol na recepte jest bardzo dobry ja mialam w tabletkach aha nie wiem czy teraz jest dostepne bez recepty czy na recepte ale ja piłam do tego peritolu takie ci=os dla dzieci portagen ( drogie troche) ja piłam podwojne dawki niz pisało i naprawde przytyłam co s 10 kg ale to było b dawno temu brałam tez metanabol 5 mg ale nie wiem czy nie wycofali tez byłam chuda atearz sie cisgle odchudzam wlasnie od tego czasu jak przytyłam na siłe, dlatego gdybym mogła cofnac czas na sile bym nie tyła teraz nie musialabym sie odchudzac , niby nie mam nadwagi ale co jakis zcas zrczucam 4 - 5 kg ktore raz na 2 lata powraca

Gość 1piuouhyh
pisze z tableta wiec przepraszam za moje słownictwo ale sie spiesze tez :)

Gość sxd,mefckngr
Zmień sposób odżywiania. Jedz rzeczy, które pobudzają apetyt, a nie zapychają, jak np. białe pieczywo czy słodycze. Dużo przypraw (poczytaj sobie, które pobudzają apetyt)! Przebywaj na świeżym powietrzu, ruszaj się. To zwiększy apetyt.

Gość BardzochudaOna
Może rzeczywiście za mało przebywam na świeżym powietrzu Dzięki za rady Przyprawy stosuje i nie powiem - smakuje mi ,ale chodzi o to ,że nie jestem w stanie dużo zjeść msam chyba mały żołądek

Gość qqrtrererta
.

Gość kijuhyg
To musisz jeść np. 5 razy dziennie, ale nieduże porcje. Wielu ludzi nie zdaje sobie sprawy z tego, że jeśli są za chudzi, to podtuczyć mogą się dzięki zdrowemu odżywianiu. Taka dieta zapewnia nam optymalną wagę.

Gość mqertq
ka przytyłam bo jadłam, w nocy duzo tuczacych produktow

Gość agikaa
hm wiesz co ja biore peritol napisz domnie na emailatowszystko Ci napisze agika1988@o2.pl

Gość 43432423
moze to coś z tarczyca? Albo inna choroba

Gość jak nie masz apetytu
to poprostu mas zaburzenia odżywiania na poziomie pod-świadomościowym, Ja przy 167 ważyłam 44kg i tez tłumaczyłam sobie ze chce przytyć i ogólnie wszystko ok tylko nie mam apetytu a jednak to nie o to chodził. poszłam do psychiatry i na psychoterapie teraz wreszcie przytyłam

Gość agikaa
ja wazylam 41 kg pry 166 cm wrostu teraz waze 50 dzieki peritolowi

Gość hfjdkd
To ja cie pociesze....mam tyle wzrostu co ty i wazylam 46-47 kg! Myslalam ze po ciazy uda mi sie zostawic pare kg ale spadlam z wagi w ciagu trzech misiecy poprostu apetyt mi strasznie zmalal nic nie moglam jesc dopiero potem mi sie apetyt poprawil nieco ale nie udalo mi sie przytyc teraz jestem drugi raz w ciazy i powoli dobijam do 60 w koncu wygladam jak czlowiek a nie jak chodzacy szkielet ale co bedzie po to tez nie wiem mam nadzieje ze mi kg zostana;)