Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomooocy wrr

matka mojego chlopaka mnie nie lubi

Polecane posty

Gość pomooocy wrr

Jestem z chlopakiem 2 lata. Dopiero od pol roku jestem zapraszana do chlopaka na imprezy rodzinne. Czuje ze jego matka mnie nie lubi. Jak tam jestem rozmawia z wszystkimi tylko nie ze mna. Jak chce z nia zaczac rozmowe to odpowie jednym slowem i koniec tematu. Nie dalam jej nigdy odczuc ze mi cos nie pasuje czy cos. Nie ma tez zadnych powodow zeby mnie nie lubic. Nawet chlopak niechetnie zabiera mnie do siebie do domu, byc moze wie ze ona mnie nie lubi, byc moze chodzi o to z maja balagan w domu. Nie wiem o co chodzi. Co zrobic by sie do mnie przekonala? Ja mam 19 chlopak m 21 lat.

Gość pomysłowa Gośka
być może nie chce sie do ciebie przyzwyczajać bo zna swojego synka na wylot:P iś nie pierwsza i nie ostatnia:D

Gość a po co się tak tam pchasz?
Jesteś z chłopakiem, nie z jego rodzicami. Po prostu bądźcie sobie razem, a do niego do domu się nie wpychaj.

Gość pomooocy wrr
Mam problemy z trawieniem i czasem zdarza mi sie puścić bezwiednie bąka. Ale to chyba nie powód aby mnie dyskryminować? Czy matka mojego chłopaka to jakaś hrabina co nie robi kupy i nie pierdzi?