Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Berka

dieta od poniedzialku

Polecane posty

Gość Berka

czy ktos mialby ochote dolaczyc do mnie?bedzie razniej odchudzac sie w grupie-zaczynam w poniedzialek, kolezanka polecila mi diete kopenhaska-wlasnie ja skonczyla-zleciala 9kg, jakby mi spadlo z 6 bylabym szczesliwa:) kto ma ochote?

ja reflektuje:-)mi by się tak z 10 przydało;-(Tylko jakieś szczegóły odnośnie tej diety ?

Gość Serniczek
Kopenhaskiej nie polecam. Bylam na Dukanie schudłam 5 kg g wagę trzymałam z pół roku potem jak to mówią apetyt rośnie w miarę jedzenia i skusiłam sie na K. no i schudłam przez 2 tygodnie około 1,5 kg to tak rozwaliłam sobie metabolizm ze przytyłam 10kg. Nie polecam z całego serca, nie polecam.

Gość 1piuouhyh
tez nie polecam sa zdrowsze diety i tez sie chudnie

Gość wierkaja 100
na south beach chudnie sie tzle co na kopenhaskiej a je sie duzo i 6 posiklow

Gość wierkaja 100
tyle*

Gość Berka
najwazniejsze w tym momencie jest obkurczenie zoladka, wiadomo ze po skonczonej nie rzucic sie na amcianko chce sprobowac i mam mocne postanowienie nie poddac sie po paru negatywnych komenatrzach postanowienie gora pozdrawiam wszystkich:)

Gość Berka
rezu sparwdz plan posilkow w googlach

Gość jaaaahaha
moglas napisac co to za badziewo w tytule szkoda było wchodzic!!!!!!!!:p)

Gość Berka
a czego sie spodziewalas?:)podjelas ryzyko i juz wiesz:)

Gość Berka
69,5 tak pokazala waga-matko boska, patrzac na to ze zaraz po mnie weszla moja corcia i ze mniej wiecej wiem ile wazy teraz widze ze przeklamuje o prawie 2 kg ale ok, przyjmijmy pierwsza wersje bo nawet nie wiedzialabym dokladnie ile cofnac zaczelam o kawie...pierwszy dzien trwa-zobaczymy co bedzie potem na zajeciach...ehh staram sie byc dobrej mysli

Gość natka1358
Nie ma jak to słynne od poniedziałku :) tyle razy już zaczynałam od tych poniedziałków, ale jakoś brak motywacji :) http://Stylowi.pl -Dziel się swoim światem i stylem!

Gość Berka
inny od wtorku itd, ten poniedzialek wzial sie z tego ze dnia 14diety wypada impreza urodzinowa(organizuje w niedz bo w poniedzialek wiadomo nie kazdemu pasuje bo pracuje)wiec nie bede musial juz o wodzie siedziec ale kesa sybbolicznego zjem