Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZnudzonaOnaOnaOna

Ploteczki ! zapraszam dziewczyny którym się nudzi, popiszemy !

Polecane posty

Gość FASZNA
nie ja policji nie chce. moje mieszkanie ale chce go zmusic jakos, i zeby decyzja o wyprowadzce była jego a nie ja go spakuje i won. to on ma sie spakowac i powiedziec nie wytrzymam z tobą kobieto!

Gość Andziula :)
A nam (czyli mi i mojemu) znudziły się filmy i jeden siedzi na kompie drugi na laptopie i jest gitara :) he he

Walizki za drzwi zamek zmieniony i koniec :) łatwe :p

Albo klucze zabierz :D He

Gość FASZNA
no chyba bede musiała dać mu w kość, tylko on nie chce bo mnie kocha i sraty pierdaty, głupi dupek

Gość kaska2112
Ja bylam w Minsku, wielokrotnie:-) mieszkam z drugiej strony warszawy, w Ozarowie:-))

Gość FASZNA
musze sprzatac bo lubie porzadek. nie gotuje juz wcale, kupuje tylko to co ja lubie nie bzykam sie juz pół roku i nic!!!

Gość FASZNA
bardzo wyjątkowo uparty, wiessz mamy dziecko i ti chyba dla niego tak musi już być, że skoro jeest dziecko musimy byc razem i juz. on mówi ze poczeka az mi przejdzie;-/

HEHEHEH a przejdzie? No cóż ale musiał coś wyrządzić skoro chcesz sie go pozbyć mimo posiadania dziecka.

Gość FASZNA
hehe duzo pracy przedemną. pzdr. spadam

Ja wam powiem,że ostatnio ze swoim ledwo wytrzymuje odkąd go zwolnili w połowie grudnia z pracy a taka zajabista miała być nie idzie żyć w tym domu,ciągle coś.Podłapał zajęcie ale wiadomo zima itd,praca nie lekka i na dodatek wypłata na raty ciągle o coś sie czepia nie idzie wytrzymać.Oczywiscie jak ma zły dzień bo np maszyna się zepsuje i mają wolne to już zły bo nie ma dniówki i kasy za ten dzień wyżywa sie na mnie.Teraz troche ciszy bo do tatusia pojechał a tak to masakra jakaś.

Gość ŚlaskOna22
jest ktoś :)

Mazurzanka ! musisz mu dać do zrozumienia ze to przecież nie twoja wina i że ma się na tobie nie wyzywać . albo najlepiej jak tobie się cos nie uda albo bedziesz zła to wyzywaj się na nim , marudz i takie tam