Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pudrowy_róż:)

Tak bardzo chciałabym być zakochana. marzy mi się kochający mężczyzna:(

Polecane posty

ah:)

Gość jhygtrf
Wszystkim nam się marzy.

Gość problemy ludzi
Też tak marzyłam, a teraz po 9 miesiącach rano był seks, a teraz to tylko foch nie wiadomo za co i cały dzień spędzam przed komputerem, zamiast z narzeczonym, który woli oczywiście pograć, nawet śniadania ze mną nie zje. I na co była mi ta miłość?

raczej twój oddech sie odbija od ekranu, stąd ten smród :D

Gość bolaca stopa
brawo:-D cieta riposta,moge ja zostac twoim mezczyzna

Gość Dzeki Czan
Ilu kawalerów marzy o cudownej żonie ... A ile żonatych :D

Ja nigdy nie znajdę takiego faceta :( naprawdę mało który mi się podoba :( tak wiem, wygląd to nie wszytsko, ale wiadomo, że od razu zwracamy na to uwagę. Ok, poznałam przystojniaka, ale co z tego jak z charakteru jest do dupy? :O No i też jest odwrotnie. Mało przystojny facet, ale za to fajny z charakteru. Jedynym cudownym facetem, którego poznałam jest mój kochany EX. Nie jesteśmy razem, ale się spotykamy :) Jest przystojny, ma piękne oczy, sylwetka też bardzo pozytywnie, ciemnowłosy, bardzo inteligentny, zawsze wie co powiedzieć, z poczuciem humoru, obyty w świecie, wykształcony, ma hobby, zainteresowania, pochodzi z kulturalnej rodziny, ma dużo znajomych, zaradny, troskliwy, czuły, ale niestety wierność dla niego jest nudna. To jedyna jego wada. Poza tym jest po prostu wymarzonym facetem zarówno z charakteru i wyglądu. Aż nie wierzę, że spotkałam takiego faceta w moim życiu i mogłam przeżyć z nim tyle cudownych chwil. Każdego faceta będę porównywać z nim, kocham go :(

Gość Dzeki Czan
ilu żonatych*

a to racja, większość przystojnych facetów ma zbyt duże mniemanie o sobie, traktują kobiety przedmiotowo, czarują na początku, by tylko wykorzystać naiwność kobiety... przejechałam się na takim jednym, gdy ja angażowałam się w związek, on świetnie się bawił, wiedział ze ja nie odejdę od niego. cieszę sie teraz, że nie jestem z nim, bo byłam zauroczona wyłącznie jego urodą. :(

ja nie oczekuję zbyt wiele, szukam partnera szczerego, stałego w uczuciach, kochającego, romantycznego, zabawnego, miłego, uczciwego, rozrywkowego... gdzie jesteś mój jedyny? :(