Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiolonczela;;;

Jesteście złośliwymi ludźmi(przynajmniej połowa)obrażacie,odradzacie,wymądrzacie

Polecane posty

Gość Wiolonczela;;;

Tak jesteście złośliwymi ludźmi(przynajmniej połowa)obrażacie,odradzacie,wymądrzacie! A przeciwko tym głupim komentarzom,czasami obrażającymi! Wyjechałam z mężem i dziećmi. Nie miałam wykształcenia,nie znałam angielskiego i pomimo tych przykrych komentarzy tutaj jakie dostałam udało się! Dziś mogę powiedzieć udało się! Więc lepiej nikomu nie doradzajcie jeżeli robicie to nie szczerze,tylko ze złośliwości,z obawianiem się o swoją pracę to na tyle. Bye bye chamstwo.

Gość Wiolonczela;;;
wiem że tu już parę takich tematów było,ale nie pisała to chyba osoba której pomimo tych przykrych komentarzy się udało. A mi się udało! Przepraszam za kolejny podobny temat, które już istnieją,ale po prostu szlak mnie trafia jak dajecie te swoje ,,mądre rady''. Sama tu złowśliwość

no to gratulacje. nie denerwuj sie tak w koncu to tylko glupie forum :)

o Boże, i wróciłaś tu tylko po to, by po czasie oznajmić z triumfem, że ktoś ci źle radził bo ty jesteś taka niesamowita i pojechałaś wbrew opini Kafe i że to była na bank nasza wrodzona złosliwość?? :D:D:D

Gość poranne skrzypce
swoja droga,co by to nie bylo,to i tak ci sie udalo,autorko... bez wyksztalcenia,bez znajomosci jezyka,wyjechac z mezem i dziecmi! Czasami lepiej byc nieswiadomym ;)

Pogodz sie z tym ze sa ludzie ktorzy maja odmienny poglad co do wyjazdu uk.i nie ze im sie nie udalo-cokolwiek to oznacza ale ze im sie nie podobalo. To ty piszesz w tonie jadu.

Wiolonczela - kazdy mierzy rzeczywistosc swoja miarka i ofglada przez swoj pryzmat. Ja zostalam na tym forum zwzyzywana setkia razy (za odmienny poglad;-) co mnie jedynie rozbawilo - ale nawet pomimo tego - nie uwazam, zeby ludzie tutaj siali zlosliwosciami - owszem zdarzaja sie osby ktorych mamuska nie umiala wychowac - no ale mowi sie trudno;/ nikt nikomu niczego nie zabrania - ale jak tkos pisze nic nie umiem i nic nie wiem ale pojade ("naz losc wam";-)) to zawsze ogarnia mnie pusty smiech - bo ludzie wychodza a blednego zalozenie ze ich sprawy innych naprawde obchodza;-) jak to zaakceptujesz nie bedziesz sie tak stresowac np. odmiennymi pogladami. as easy as it is;-)

Gość W pewnym sensie to prawda
ale każdy ma swoje zdanie... Też zauważyłam,że ludzie odradzają i już nie ważne czy ktoś ma wykształcenie czy zna angielski. Decyzje zawsze podejmujemy sami...