Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cichy1234

zerwałem z narzeczoną z którą będę miał dziecko

Polecane posty

Gość cichy1234

po 2 latach związku i zaręczynach wspólnym mieszkaniu , w naprawde przypadkowy sposób wpadly mi w rece jej rozmowy z jej byłym , świat mi jebnął w ciągu kilku sekund jak to zobaczylem , ktos dla kogo poszlibyscie w ogien dazyliscie takim zaufaniem i robiliscie wszystko aby tej osobie bylo dobrze. Powiedzialem o tym zakonczylem zwiazek nie miala nic na swoje usprawiedliwienie , kocham ja i chce przeprosic ale nie mam za co przypominam sobie to co zobaczylem dzisiaj rano i to mnie trzyma z dala od przeprosin nie wiem co dalej , jest w 7 tygodniu ciąży . Nie wiem co mam robić :(

Gość tbduk
co bylo w nich?

Gość karolinowa
Co to byly za rozmowy? Tresc

Gość ffhnjk
Pusc ja kantem i domagaj sie widzen z dzieckiem. Po ile macie lat? Masz pewnosc,ze to twoje dziecko?

Gość cichy123
mam pewnosc ze to moje dziecko co było w rozmowach "dlaczego tak łatwo mnie oddałeś dla takiego dupka" " byłeś takim fajnym facetem myslalam zeby sie jeszcze zejsc a teraz jestem w ciazy , ale bylam glupia" "chce dzieci ale nie z nim" " mamy rak wiele mamy wspomnienia ja mu non stop o nas opowiadam" - non stop nawiazywala do ich wspolnych wakacji. Jak to czytałem to po prostu nie ta kobieta nie wiem co robic , nie wiem co jest lepsze dla dobra dziecka ,ona pewnie do niego poleci a ja nie pozwole zeby ten fagas wychowywal moje dziecko

Gość ffhnjkfggh
Masakra ;( a jak ona zareagowala na zerwanie? Wiadomo,dla dziecka lepiej zeby mialo prawdziwego ojca...

Gość a to dziecko jest twoje
w takim razie absolutnie bym nie byla z taka narzeczona.Wolalabym placic na dziecko , widywac sie z nim kiedy beda widzenia i wymazac z panieci ta kobiete, jako kandydatke na zone. Chcesz cale zycie byc pomiotem a moze i nosisc rogi .Niech spada .

Gość cichy123
tak tez zrobie narazie dzialaja emocje ale bede sie tego trzymal jak ona zareagowala byla wsciekla jak moglem spojrzec w jej wiadomosci odwrocila sie i poszla... dzieki za komenatrze i pomoc

Gość ffhnjkfggh
Ja tez nie bylbym z taka kobieta. Gdy dziecko bedzie starsze samo zdecyduje z kim chce byc a poki co lepiej placic na dziecko i widywac sie z nim najczesciej jak to mozliwe. Boze co za idiotka...

Gość cichy1234
jeszcze stwierdzila ze do Piotrka bo tak nazywa sie jej byly zawsze bedzie cos czula bo w zyciu bardzo jej pomogl i ze ja nie potrafie tego zrozumiec.Nie umie uwierzyć w to jak bardzo byłem zaślepiony i z kim chcialem dzielic reszte zycia.

Gość Singielek...
cichy1234 Rozumiem Twoją gorycz do narzeczonej. Też byłbym skłonny z nią zerwać. Nie rozumiem tylko Twojego stosunku do dziecka. Czemu nie myślisz nad "opieką naprzemienną" w wychowywaniu dziecka tylko "dam alimenty i niech dzieciaka wychowuje matka". Świadczy to o braku dojrzałości rodzicielskiej.

Gość Singielek...
"Pożarłeś" się z nią wcześniej? Może napisała to pod wpływem emocji. Mi się zdarzyło kiedyś być na kogoś złym i powiedzieć w afekcie różne rzeczy, które potem żałowałem. Gdybyś naprawdę był dupkiem, to nie sądzę żeby zdecydowała się z Tobą na tak ważny krok jak małżeństwo i rodzicielstwo.