Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izekklakier

szukam fajnego faceta -nie księcia z bajki!!!

Polecane posty

Bardzo chciałabym poznać fajnego ,wolnego,"prawdziwego" faceta. Kogoś kto ma choć odrobinę poczucia humoru, nie jest żonaty i nie ma lepiej ułożonych włosów niż ja. może to dość śmiesznie brzmi ale wszyscy wartościowi mężczyźni jakich znam ,są żonaci albo są gejami. jestem puszystą trzydziestolatką. Marzę o dzieciach ale tylko z kimś kto nadaje się na tatę. Uwielbiam zajmować się domem , całkiem nie źle gotuję ..... nie wiem tylko gdzie i jak poznać kogoś wyjątkowego. jakieś pomysły? do niepoważnych -proszę zaśmiecać swoje wątki głupimi komentarzami w stylu : jakiej długości penisa ma mieć ....żałosne .

Gość Anastasssja
zabierz sie najpierw za odchudzanie:p

Gość heyyyyyyyyyyyyyyyyossz
nie podszywajcie sie :O racja jakiej dlugosci fiut ma byc? ja mam 15cm

Wyobraź sobie typ faceta, którego chcesz poznać i pomyśl gdzie on może przebywać, i udaj się w to miejsce. Ty od razu pragniesz poznać kogoś, z myślą o małżeństwie, dzieciach, czy dajesz sobie na to trochę czasu, w sensie, że najpierw razem, a później dzieci?

nie ważne. więcej się nie odzywam mimo,że to ja założyłam wątek . chciałam poznać zdanie kogoś kto ma troszeczkę rozumu ....widać źle trafiłam .pozdrawiam. inne wpisy pod moim nickiem w tym wątku to podszywający się