Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bestevernot

brak @ 5 miesiecy po

Polecane posty

Gość bestevernot

mam pytnie do mam ktore karmily piersia. Kiedy po odstawieniu dziecka od piersi dostalyscie pierwsza @? Ja karmilam corcie do 4 tego miesiaca, miesiac temu odstawilam ja od piersi i do tej pory nie dostalam okresu. Przed ciaza mialam zawsze zbyt wysoka prolaktyne, nieregularne cykle, zeby zajsc musialam ja zbic lekami. Czy to moze byc przyczyna ze @ ciagle brak, czy moze to normalne i jeszcze trzeba poczekac?

Gość MMM333
jeśli odstawiłaś dziecko od piersi powinnaś dostać okres w ciągu miesiąca, ja karmię nadal 8 i pół miesięczne dziecko i odkąd karmienia stały się rzadsze pojawił się okres.

Gość Kachna 1209
a robiłas test ciążowy? no wiesz różnie to bywa

Gość bestevernot
MMM3 dzieki za odpowiedz. W takim razie w poniedzialek rano ide zrobic wynik na poziom prolaktyny a potem do lekarza :/

Gość bestevernot
Kachna 1209 nie zrobilam ale u nas ciaza raczej nie jest mozliwa bez ogromnej pomocy medycyny.

Gość MMM333
no tak jeśli nie zabezpieczałaś się to też możliwa ciąża bo właśnie często zdarza się, że po porodzie dużo łatwiej jest zajść w ciążę...

Gość bestevernot
no dobrze, na wszelki wypadek zrobie tez test... ale by byla radosc :) dzieki dziewczyny :)

Gość ZawszeCiekawaaa
No ciaza jak najbardziej możliwa nawet jak macie problemy z płodnościa... Kuzyna mojego partnera nie mogła zajść w ciążę. Starali sie o dziecko 6 lat. Wkoncu zdecydowali sie na in vitro dzięki czemu urodziła córkę. Później już nie myśleli o następnym ale nie zabezpieczali sie bo wiedziała że nie może mieć dzieci. A tu nagle. Niedługo po urodzeniu córki zaszła w ciążę i urodziła synka.;D

Gość bestevernot
ZawszeCiekawaaa no my tez sie nie zabezpieczamy bo szanse na "naturalna" ciaze sa u nas prawie zerowe. Ale na pewno bylaby to najpiekniejsza niespodzianka :)