Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnnaa aaniaaa29

Samotna mama.Dosłwnie sama bez pomocy rodziny.

Polecane posty

Gość smutnnaa aaniaaa29

Czy sa samotne mamy bedace doslownie same.Nie majace zadnej pomocy, wsparcia ze strony rodziny. Jak wyglada wasze zycie.Jak sobie radzicie?

Gość Ja mam koleżankę bliską
w takiej sytuacji. Jej rodzice zginęli jak miała 7 lat. Wychowywała ją babcia, wspaniała kobieta. Ta koleżanka poznała faceta z przeszłością, tworzyli związek nieformalny, było niby fajnie. Koleżanka zaszła w ciążę urodziła córcię. W międzyczasie babcia zmarła, a facet popadł w dawny nawyk - alkoholizm.... Dobrze, ze dziewczyna ma pracę. Podziwiam ją i staram się wspierać. Jest samotną mamą 3-latki. Nie ma nikogo, nie ma rodzeństwa i radzi sobie. Jest w pracy b. dobra i kontakt z córcią też ma fajny. W opiece nad dzieckiem jak jest w pracy pomaga jej sąsiadka.

Gość smutnnaa aaniaaa29
juz ponad 4 lata nie jestesmy razem. ale cos czuje ze obecny zwiazek nie ma racjii bytu. Nie dogadam sie z moim. Zapomnialam jak to byc juz sama. Corka jest starsza ma 4 lata.A ja codziennie mysle o tym zeby sie rozstac.

Gość smutnnaa aaniaaa29
I tego sie boje co kolezanka. zauwazylam moze nie u wszystkim ale w 90% u kobiet ktore nie maja rodziny, jakiegos wsparcia popelniaja w zyciu błędy. Wchodza w zwiazki z nieodpowiednimi facetami po to tylko by nie byc sama. Taki mechanizm działa. siedze, twie w zwiazku bez przyszlosci.Widze wady partnera to ze nie dogadam sie znim , ze płyniemy w 2 roznych kierunkach. I zaczynam sie dusic , meczyc wtej relacji. ale gdzies tam we mnie strach przed samotnoscia, samotnym wychowaniem dziecka powoduje ze boje sie podjac ta decyzje i sie rozstac. Czuje sie słaba.

nie dajcie się wkręcać - ta sama osoba pisze napisała już tutaj kilka jak nie więcej podobnych tematów o sytuacji bez wyjścia i smutku blablabla

Gość smutnnaa aaniaaa29
byla glupota z mojej strony.Jedynie co mi przypomina o nim to dziecko.Nic więcej.

Gość smutnnaa aaniaaa29
nie pisalam wczesniej na ten teamt.

Gość smutnnaa aaniaaa29
Moja sytuacja jest prosta. Mam swoje mieszkanie.Na corke alimenty i zasilek rodzinny. Pracuje zarabiam ok 1300zł na reke alimenty i zasilek to 420zł. razem ok.1700zł. Oplat mam duzo bo ok.1000zł.Zostaje nam na 2 ok.700zł na miesiac na zycie.

Gość smutnnaa aaniaaa29
nawet nie mam z kim o tym pogadac.

Gość smutnnaa aaniaaa29
widze ze nikt nie ma takich zmartwien.

Gość nie smutna
tutaj bylo tyle takich tematów ze ile mozna gadac o tym samym.

Gość smutnnaa aaniaaa29
po to jest forum zeby rozmawiac.

Gość współczuje autorko......
a gdzie Twoi rodzice? rodzeństwo? nie masz przyjaciół?

Gość smutnnaa aaniaaa29
rodzice nie zyja. z dalsza rodzina mam bardzo słaby kontakt. znajomych bliskich nie mam.

ostatnio to to forum jest po to, żeby wkręcać, ktoś z tobą rozmawia, angażuje się emocjonalnie, ale z czasem odkrywa, ze to zadna rozmowa tylko smety, bo ty juz wszystko przerabialas, probowalas lub czegos nie bedziesz, bo nie przestan juz, idź sie uczyc, bo smutna ta twoja zabawa

Gość smutnnaa aaniaaa29
i dlatego pełno wokol histori tragicznych- bo jest znieczulica.

Gość aniu chcesz pogadac
to pisz gg cztery trzy zero osiem trzy szesc jeden