Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość banki to syf

Kto pracuje w banku i też ma dość tej pracy?

Polecane posty

Gość banki to syf

Mobbing, plany, raporty, darcie ryja, lipna atmosfera, stres. A ludzie myślą, że pani w banku to sobie siedzi i kawkę popija.

Gość vrefrtfvt
ja pracowałam 8 lat, wiem o czym mówisz:) Teraz jestem na bezrobociu i wcale nie tęsknię za pracą.

Przecież w banku jest super praca, można pomagać klientom w doborze odpowiednich produktów, dzięki czemu ich finanse są w dobrym zarządzaniu. Klienci zadowoleni, miła atmosfera, lepszej pracy chyba nie ma.

Gość fbrgdhnmjrrrsftat46
Wieczne targety, wciskanie ludziom na siłę ubezpieczeń, wieczna kontrola kierowniczki i premie uzaleznione od wyników... sam miodek pracy. Nigdy więcej!!!

Gość banki to syf
Kiedyś jak ktos pracował jeszcze mógł w miarę miło to wspominać, bo ludzie sami się pchali po kredyty itd,.... ja już nie wiem co robić, zaczynam inne studia, żeby mieć alternatywe, ale szukam czegoś innego. Jutro znów robota:( rzygać się chce

Gość byla pracownica b
Kiedyś to moze i było miło. Teraz tylko nacisk na sprzedaż bez względu czy robisz to etycznie czy nie. Liczy się ilość

Gość banki to syf
Przychodze rano : raporty- ile wypłace kredytów ile inwestycji, a kiedy składkę, a ile telefonów wykonam, ile umówiłam spotkań, a siedzenie po godzinach za darmo, poświęcanie prywatnego czasu, ja pierdole co za syf. Jestem młoda a już widzę objawy nerwicy u siebie

Gość mormonti
w banku w skrytkach

Gość banki to syf
Gadanie " jestescie do niczego, kiedy macie zamiar sprzedać te kredyty, a czemu kient wziął bez ubezpieczenia, a znasz kogoś kto weźmie i potem odstąpi, żeby ci się liczyło? nie mów klientowi, ile kosztuje ubezpieczenie, nie drukuj mu informacji...tak ciągle...

Gość mormonti
angazuj siły do zamiarów nowobogackich nigdy nie zawiele

Gość mormonti
tam jest wyczepujaca ale popłatna praca gdzie drukować moga pieniadze