Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onamlodziutka

moj facet jest starszy o...

Polecane posty

Gość onamlodziutka
moja matka poprzedniego związku nie zaakceptowała wiec tego tym bardziej nie zaakceptuje

Gość objawy ciąży pojawiają się
poza tym Ty jako młoda kobieta, poznająca swoje ciało i swoją seksualność będziesz chciała coraz więcej i więcej a on będzie mógł coraz mniej i mniej

pewnie ma kase i panna poleciała*(moge sie mylić, ale zwykle tak jest), moze się nieźle ustawić i mieć na boku młodszego, znam takie przypadki:D

Gość objawy ciąży pojawiają się
proponuję Ci wizytę u psychiatry lub psychologa, bo to nie jest normalne i musi wynikać z jakichś Twoich problemów z dzieciństwa

Gość upupupu upuup upup897
upu 897

Gość powiem wam co tam
niby serce nie sługa. niby nie powinno się wtrącać innym do związku. ALE. Do jasnej cholery, to nie jest normalne! To nie jest zdrowe. Jeżeli interesujesz takim facetem, to znaczy, że masz mocno zachwiane, wręcz zdemolowane relacje z własnym ojcem.

Gość shelovesdoctor
izadorka mnie traktuje jak księżniczkę,to znaczy bardzo dobrze mnie traktuje wiem ze chcę ze mną być,mój jest lekarzem:_)ja tez pracuje ale nie chce za bardzo zdradzać szczegóły swojego priv zycia

nie przejmuj sie opiniami innych rób tak jak tobie serce podpowiada i nie słuchaj osób trzecich jak sie poznaliscie

Gość onamlodziutka
szczerze to z moim ojcem nie mam kontaktu od kilku dobrych lat.to nie tak ze ja szukałam, znaliśmy się dużo wcześniej wyszło samo z siebie

Gość onamlodziutka
ja tez jestem traktowana jak księżniczka :)

kurde troche dużo lat was dzieli ale to co jak sie kochacie to badzcie razem a długo ze soba jesteście już

Gość jnoijoij
shelovesdoctor jest tak podjarana, ze ma faceta lekarza, ze zwiazalaby sie nawet z 60latkiem:D

Gość she_insane_88
Traktuje cię jak skarb? No wiesz, jakbym ja była facetem w tym wieku i zainteresowała się mną młoda dziewczyna, to też bym ją traktowała jak skarb. Nie chcę się tu bawić w psychologa, ale w takie związki zwykle się pakują dziewczyny, które nie miały dobrych relacji z ojcem albo w ogóle ojca, albo zakompleksione dziewczyny, którymi nie interesują się rówieśnicy. Możliwe, że on cię dobrze traktuje, ale wybacz, za 10-20 lat ty będziesz młodą kobietą z apetytem na życie, a on będzie starym, chorym, niedołężnym dziadkiem. Ja bym się w to nie pchała.

Gość powiem wam co tam
a ja jestem traktowana jak księżniczka przez faceta 4 lata starszego ode mnie :) to wynika z wychowania, charakteru i doświadczeń życiowych. Zainteresowałaś się dziadkiem. Myśl co chcesz, czuj co chcesz, ale normalne to nie jest i daj sobie to powiedzieć.

najważniejsze że jesteś szczęsliwa. a on jest żonaty czy rozwodnik jak cię przyjęła jego rodzina dzieci

Gość onamlodziutka
on jest rozwiedziony od 10 lat nawet jeśli przyjdzie czas ze będzie potrzebował pomocy"pielęgniarki"jak to nazywacie to ja nią będę na tym polega miłość...wiążąc się z rówieśnikiem nigdy nic nie wiadomo tez może zdążyć się wypadek i tez może on potrzebować "pielęgniarki"w jednej sekundzie życie może zmienić się całkowicie

Gość onamlodziutka
tak czy siak nie wiadomo co nas czeka

młodziutka masz racje w życiu różnie bywa moze byc tak że ciebie coś spotka albo jego i bedzie potrzebował pomocy albo ty a jak jego rodzina cię przyjeła?

Gość she_insane_88
Jego dzieci pewnie są w wieku twoich rodziców... może teraz się czujesz szczęśliwa, ale za te kilkanaście lat będziesz się czuła jak kobieta uwiązana do dziadka, której życie przecieka przez palce, bo starszym panem trzeba się zająć...

Gość gwalcicel Marian
jaka zenaa, takie zwiazki nie maja racji byty, zaraz sie zestarzeje i bedziesz go zdradzac :D

Gość nivEJABLE
no coz,zastapi ci ojca. za kilka lat obudzisz sie z reka w nocniku i wspomnisz to forum i pomyslisz,ze dobrze ci radzilismy.ja jestem po ,a z takim starym prykiem bym sie nie zwiazala. aha,dzieci chyba nie planujesz??po co im fundowac traume

Gość nivEJABLE
po 40 mialo byc

młodziutka a masz pewnosc ze on cie kocha czy to tylko takie jego zauroczenie bo po co masz cierpieć

Gość onamlodziutka
On ma corke w moim wieku...nie poznalam jeszczd jego rodziny...

nie przejmuj sie porozmawiaj z mamą a jeżeli bedzie miała opory to nie zważaj na to przecierz masz jego i masz gdzie isc