Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaquu

jak mam to rozumiec ?

Polecane posty

Gość aaaquu

Poznalam niedawno w necie chlopaka z zagranicy. Poprosil mnie o fb, ale zaprosil po 2 dniach. Wtedy tez napisalam do niego jako pierwsza i tak przez kolejne 2 dni. 3 dnia napisal do mnie sam jako pierwszy. Nasze rozmowy sa stosunkowo krotkie, malo osobiste i takie na luzie. Do tego stopnia, ze kiedy nie piszemy potrafi byc zalogowany i dostepny przez dlugi czas a jak zaczynamy pisac to wylogowywuje sie, czyta a odpisuje za godzine i potrafimy 5 wiadomosci wymienic przez cale popoludnie. Czy jemu nie zalezy na rozmowach ze mna? I jeszcze 2 sprawa -czy ja mu sie narzucam piszac pierwsza? Bo np. zawsze pytam sie go czy mu nie przeszkadzam, a on ze nie, a za jakis czas skarzy sie ile to on ma nauki i nwm co powinnnam wtedy zrobic.... I jest tez 3 rzecz -codziennie, nawet gdy nie piszemy danego dnia, to pisze mu 'dobranoc ' albo 'slodkich snow', a on albo czyta to wieczorem i nic nie odpisuje, albo rano i wtedy pisze ze dziekuje. Co ja mam o tym myslec? Zalezy mu na tej znajomosci czy nie ? Traktuje mnie jak kolezanke czy cos, ale nic wiecej i zachowujedystans? No i czy ja mu sie narzucam i co powinnam zrobic, zeby bylo ok ?

Gość oikujyhgt
Traktuje Cię jak zwyczajną znajomą.