Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość aaaquu

problem z facetem...

Polecane posty

Gość aaaquu

Poznalam niedawno w necie chlopaka z zagranicy. Poprosil mnie o fb, ale zaprosil po 2 dniach. Wtedy tez napisalam do niego jako pierwsza i tak przez kolejne 2 dni. 3 dnia napisal do mnie sam jako pierwszy. Nasze rozmowy sa stosunkowo krotkie, malo osobiste i takie na luzie. Do tego stopnia, ze kiedy nie piszemy potrafi byc zalogowany i dostepny przez dlugi czas a jak zaczynamy pisac to wylogowywuje sie, czyta a odpisuje za godzine i potrafimy 5 wiadomosci wymienic przez cale popoludnie. Czy jemu nie zalezy na rozmowach ze mna? I jeszcze 2 sprawa -czy ja mu sie narzucam piszac pierwsza? Bo np. zawsze pytam sie go czy mu nie przeszkadzam, a on ze nie, a za jakis czas skarzy sie ile to on ma nauki i nwm co powinnnam wtedy zrobic.... I jest tez 3 rzecz -codziennie, nawet gdy nie piszemy danego dnia, to pisze mu 'dobranoc ' albo 'slodkich snow', a on albo czyta to wieczorem i nic nie odpisuje, albo rano i wtedy pisze ze dziekuje. Co ja mam o tym myslec? Zalezy mu na tej znajomosci czy nie ? Traktuje mnie jak kolezanke czy cos, ale nic wiecej i zachowujedystans? No i czy ja mu sie narzucam i co powinnam zrobic, zeby bylo ok ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować